„Има лидери, чиито чекмеджета са пълни с пачки и кюлчета.

...
„Има лидери, чиито чекмеджета са пълни с пачки и кюлчета.
Коментари Харесай

Андрей Гюров от ПП: Лидери с пачки и кюлчета си мислят, че депутати могат да бъдат пазарувани

„ Има водачи, чиито чекмеджета са цялостни с пачки и кюлчета. Това са хората, които си мислят, че депутати могат да бъдат пазарувани. Ние разчитаме на съвестта и достолепието на българските депутати”, сподели още той пред Нова телевизия.

„ Ние до момента имахме 134 депутати, само че в тях имаше една група, която се управляваше по-скоро като бизнес план. Излизането на този бизнес план от ръководството, само че попълването на ръководството и болшинството с хора с чиста съвест - може да направи доста по-силна поддръжката за правителството”, счита Гюров.

Той разкри, че на този стадий разискват образуването на ново болшинство, което да се сплоти към правила и цели. „ Когато създадем тази формула на поддръжка - тогава ще се водят и лични диалози. Не приказваме с партии, тъй като казахме, че това е ясна алена линия. Не можем да беседваме с партии, които на първия ред в Народно събрание имат депутати от листа „ Магнитски”. Не можем да беседваме с ГЕРБ, до момента в който водач ѝ е Бойко Борисов”, безапелационен е Гюров.

Според него в този момент отговорността е на тези, които са вдигнали вота на съмнение, да съберат 121 депутати. „ Ако следя техните реакции в зала, на улицата и по телевизионните студиа - чувствам раздразнителност и неустановеност дали ще съумеят да съберат задоволително депутати”, сподели още Гюров. И посочи, че даже да не мине вотът на съмнение, би трябвало да възобновят диалога и разговора в Народното събрание, с цел да се откри подкрепящо болшинство.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР