Има ли опит да сближаване между Борисов, ГЕРБ и Румен

...
Има ли опит да сближаване между Борисов, ГЕРБ и Румен
Коментари Харесай

Деница Сачева: Няма опит за сближаване между Борисов, ГЕРБ и Румен Радев

Има ли опит да доближаване сред Борисов, ГЕРБ и Румен Радев за сметка на недоволството ви към сегашната власт? С този въпрос водещата на " Лице в лице " Цветанка Ризова предизвика своя посетител Деница Сачева.

" Няма подобен опит. Това, което ние обаче желаеме сигурно да създадем, това е една деескалация на омразата в България, тъй като виждате, че все още това разделяне, извънредно огромно разделяне, не работи за нито един от политическите участници, а в противен случай, изключително в обстановка на рецесия хората от ден на ден и повече се опасяват за това какво ще се случи на следващия ден. Страхуват се за приходите си, опасяват се за това по какъв начин ще се развият нещата у нас, дали ще има непоклатимост, дали ще има вложения. Прогнозите, които излизат апропо от самото Министерство на финансите също не са положителни, тъй че ние просто желаеме да създадем по този начин, че омразата да бъде в доста по-малки количества, отговори някогашният обществен министър.

Ние не знаем за какво Радев воюваше до такава огромна степен с ГЕРБ и за какво продължава да приказва в такива краски, само че като цяло, отново споделям, ние желаеме да понижим омразата в страната и разделянето в страната, тъй като ни чакат доста тежки времена и би трябвало да има политически обединявания, изключително по основни стратегически значими неща, добави Деница Сачева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР