Има ли опасност Пловдив да остане без градски транспорт? Ще

...
Има ли опасност Пловдив да остане без градски транспорт? Ще
Коментари Харесай

Билетът за градския транспорт в Пловдив може скоро да поскъпне

Има ли заплаха Пловдив да остане без градски превоз? Ще търсим всевъзможни благоприятни условия, гласи пояснение от общината – по-точно от зам.-кмета по превоза Тодор Чонов.
Ще се разиска в необятен формат дали да има повишаване на билета – от 10 години билетът за еднократно пътешестване е 1 лев, предизвести Чонов пред Българска национална телевизия.
 Безплатен интернет по спирки и рейсове на градския превоз в Пловдив Безплатен интернет по спирки и рейсове на градския превоз в Пловдив
Община Пловдив пуска безвъзмезден интернет в рейсове и спирки на всеобщия градски превоз. Това заяви отрасловият заместник-кмет Тодор Чо...
Зам.-кметът по превоза на Пловдив настоя, че се внедрява електронна система, само че от превозвачите опонираха, че тази система е на британски език, това затруднява пасажерите и те си купуват билет от кондуктора – т.е. отново приказваме за разход. Чонов обаче увери, че поддържащата системата испанска компания си отива след към месец и Пловдив има проект по какъв начин да усъвършенства системата.
Каква е историята на злощастния план за градски превоз –!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР