Има ли нова голяма четворка в тениса? Четвъртият в мъжката

...
Има ли нова голяма четворка в тениса? Четвъртият в мъжката
Коментари Харесай

Номер №4 в мъжкия тенис Александър Зверев: Григор е фаворит за Аустрелиън Оупън

Има ли нова огромна четворка в тениса? Четвъртият в мъжката класация Александър Зверев счита, че става въпрос за трима огромни. Талантът от Германия разгласи, че любимци за купата от идния Аустрелиън Оупън са Роджър Федерер, Рафаел Надал и Григор Димитров.

„ Рафа и Роджър си остават главните претенденти за купата, само че и Григор играе ужасно – съобщи Саша. – Моята цел е да стигна по-напред в шампионата. “

Зверев на смешка помоли Федерер да остави титли и за сътрудниците си, откакто Маестрото изведе Швейцария до купата на „ Хопман Къп “ точно против Германия.

„ Намали темпото, и ние желаеме да спечелим нещо “, поклони се Зверев на ветерана.

Още през днешния ден Зверев ще се срещне с Григор на корта, само че двамата ще бъдат от едната страна на мрежата. Те ще вземат участие в показателен мач на двойки в Сидни по новите правила, които плануват сетове до 4 гейма и тайбрек при 3:3. Българинът към този момент е в най-големия град в Австралия и пусна фотоси, на които се забавлява край басейн с треньорския си екип.

Съперници на Димитров и Зверев са двама австралийци – легендата Лейтън Хюит и актуалната им звезда Ник Кириос, който детронира Григор на шампионата в Бризбейн. Вчера скандалджията сграбчи първа купа пред родна аудитория след триумф с 6:4, 6:2 над американеца Райън Харисън.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР