Има ли нещо, което Марта Стюарт не може да направи?

...
Има ли нещо, което Марта Стюарт не може да направи?
Коментари Харесай

На 81 и на корицата на Sports Illustrated по бански - да, Марта Стюарт може и това

Има ли нещо, което Марта Стюарт не може да направи? Отговорът е " не " и 81-годишната жена потвърди това, като театралничи на корицата на  Sports Illustrated Swimsuit за 2023 година, което я прави най-възрастната жена, красяла в миналото корицата на списанието. 
 Марта Стюарт, Пийт Дейвидсън и провокативният въпрос на Дрю Баримор дали двамата биха се срещали
Когато си на 81 и си подготвена да се срещаш с 30-годишни

Провокации с отворен край

На фотосите, снимани в Доминиканската република, Марта наподобява ужасно в няколко модела бански костюми - кой от кой по-предизвикателни и секси. Разбира се, обичаният ни е именно този от корицата - бял бански на марката Monday с надълбоко деколте. Но това надалеч не е всичко. 

Тоалетите на Марта по време на фотосите просто не престават да стават все по-дръзки и забавни. Още една от обичаните ни визии е яркочервеният модел бански на Norma Kamali и надълбоко V-образно деколте. Продължаваме с бански в бежов цвят на Isa Boulder, който съчетава с сламена шапка Eric Javits и гривни и обеци от Anita Ko.

Да не забравяме и за ослепителната визия на Марта, плуваща в океана, облечена в бляскав сребрист бански Body Glove с черен цип начело. Тя съчетава този модел бански с бели слънчеви очила Gucci и диамантено колие Cicada, обръщат внимание от Hollywood Life.
 Марта Стюарт и селфитата ѝ, с които демонстрира какъв брой добре наподобява на 81 години
Колко добре наподобява Марта Стюарт на 81

И каква е тайната е

И макар че смятаме фотосесията на Марта Стюарт за доста смела, откриха се и такива, които да я подлагат на критика. Много от потребителите в обществените мрежи не икономисаха нападките си в Instagram, като акцентираха, че е прекомерно стара да се появява по бански, изключително на корица на толкоз известно списание.

Но както споделя и самата Марта Стюарт: " Всички ние би трябвало да мислим за положителния живот, за сполучливия живот, а не за остаряването. Цялото нещо със стареенето е толкоз скучно. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР