Има лек спад на новозаразените с коронавирус и на смъртните

...
Има лек спад на новозаразените с коронавирус и на смъртните
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: При вземането на мерки предимство получиха икономическите интереси

„ Има лек спад на новозаразените с ковид и на смъртните случаи, с цялата конвенционалност, която стои при един подобен извод. През последната седмица най-зле беше обстановката във Варна, в Бургас, в Ямбол, а най-добре в Кърджали и в Търговище, приказваме какъв брой са диагностицирани на 100 000 души население. При София има внезапен спад на броя диагностицирани, само че полемиката остава - дали тъй като повече антигенни и по-малко PCR проби се вършат “. Това сподели Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията.
По думите му разделянето в обществото го има освен у нас, само че в нашата страна е очебийно ниска обществената взаимност.
 Безлов: Държавата се ръководи с финансови запаси, които минават през медии Безлов: Държавата се ръководи с финансови запаси, които минават през медии
" Не знам дали единствено с СМС-и се ръководи страната. Имаме и други способи - специфични срещи, вечери, доста са разновидностите, само че страната прочие..
„ Прави голямо усещане голямата разлика в смъртността - София има свръх ниска смъртност спрямо райони като Монтана, Видин, Русе, Разград. Прави усещане разликата в смъртността сред сходни градове като Пловдив и Варна, в Пловдив тя е доста по-голяма. Проблемът е нивото на болничната помощ, на здравната система... Виждат се и проблеми с политическата реакция. Няма опозиционна политическа групировка, която да каже - направете локдаун. В Съединени американски щати или във Англия опозиционните партии имаха доста внезапно търсене на локдаун “.
В предаването „ 12+3 “ Безлов добави:
„ У нас в този момент, за разлика от пролетта, мощно преимущество получиха икономическите ползи “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР