Има жени, които са твърде независими. Те са станали такива

...
Има жени, които са твърде независими. Те са станали такива
Коментари Харесай

5-те силни зодии сред жените, които не обичат мъжете да ги контролират

Има дами, които са прекомерно самостоятелни. Те са станали такива по стичане на живота си, не тъй като са го желали. Те са мощни, горди, умеещи да вършат всичко сами, ето за какво не търпят някой да упражнява надзор над тях, изключително в случай че това е мъж.

На тях им е мъчно да преклонят глава пред представител на мощния пол, просто тъй като в никакъв случай не са го правили. Ето кои са те.
 Тези 4 зодии нямат нищо срещу да се подчиняват на команди Тези 4 зодии нямат нищо срещу да се подчиняват на команди
Да си обуздан не е безусловно нещо неприятно. Да си обуздан значи да си дисциплиниран или подготвен да се съобразиш с властта. Такива хора, които...

Близнаци – когато е във връзка, мъжът до нея има чувството, че дърпа юздите. Истината обаче е, че точно дамата го насочва накъде да води. Не можете да контролирате жена Близнаци, най-малкото тъй като мъчно ще се справите с нейните лица. Тя може да бъде слаба и уязвима, когато изиска, само че също по този начин и мощна и самостоятелна. Зависи какъв брой държи на вас и какъв брой сте специфичен.

Овен – уверени в себе си дами с огромна упоритост. Държат да показват уменията и силата си във всяка обстановка както на работното място, по този начин и в персонален проект. Те са виновни, умеят да взимат сложни решения и да позволяват комплицирани проблеми. Добри водачи са и постоянно заемат точно такива позиции. Не зачитат непознато мнение.

Козирог – необикновено упорита жена, която работи неуморно, с цел да бъде финансово самостоятелна и постоянна. Тя умее на управлява себе си и не разрешава на никой различен да го прави. Нейният темперамент е мощен и тъкмо по тази причина тя е сполучлива. Винаги съумява да осъществя задачите си, тъй като не се отхвърля от тях. Не можете да я разубедите да направи нещо, в случай че си го е сложила за цел. Напълно самостоятелна и смела.

Телец – тя е блага и нежна, само че не забравяйте, че сама реализира материалната непоклатимост, която другояче по този начин ѝ приляга. Жените Телец обичат лукса и знаят по какъв начин да си го обезпечат. Те работят крепко, ето за какво не търпят непознат надзор, изключително мъжки. Трудно ще ги спечелите с дарове, тъй като те имат всичко, което желаят. И не си мислете да очаквате каквото и да е в подмяна, дамата Телец не счита, че е длъжна да ви връща нищо. Тя е мощна и независима.
 20 признака, че сътрудникът ви обича да управлява 20 признака, че сътрудникът ви обича да управлява
Всевъзможни признаци могат да демонстрират недвусмислено, че връзката ни е токсична. Един от най-категоричните, обаче, е строгият надзор....

Стрелец – нищо не може да я спре да преследва своята цел. Ако опитате, е по-вероятно тя да завърши връзките, в сравнение с да се откаже от упоритостта си. Тя е свободолюбива и не търпи ограничавания. Така обърквате проектите ѝ, а не ви съветваме да го вършиме. Смята, че всеки би трябвало да бъде свободен и да имате своето персонално време, в което да прави дейности, доближаващи ви до фантазиите, които имате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР