Има имитации, за които няма какво да кажем. За мен

...
Има имитации, за които няма какво да кажем. За мен
Коментари Харесай

Велик Владо Зомбори изуми зрителите като Майкъл Джексън в „Капките“ (видео)

„ Има фалшификати, за които няма какво да кажем. За мен ти се показа феноменално “. 

С тези думи Геро изрази възхитата си от следващото необикновено осъществяване на Владо Зомбори в „ Като две капки вода “. Зомбори сграбчи следващата си победа след цялостен избор от участници, аудитория, ментори и жури.

Лидерът в класирането и безспорен любим на феновете трябваше да имитира Краля на Попа Майкъл Джексън. При това не с коя ария, а със обществената „ Песен за Земята “ – първата на Джексън, която намерено разисква околната среда и хуманното отношение към животните.

Клипът към песента също е именит, като е сниман в четири географски регионаи и е концентриран върху унищожаването и прераждането на Земята.

Големият Владо Зомбори и екипът на „ Капките “ съумяха да пресъздат точно страстта от клипа. Дечицата на сцената, до които бяха застанали бойци в униформи също спомогнаха за завладяващата атмосфера.

А Зомбори сподели за какво му лепнаха прякора „ Хамелеона “, като на неговата повсеместност не се опря даже по този начин характерния Майкъл Джексън.

„ Това беше най-бруталната реплика на Майкъл Джексън, която в миналото съм чувал. това не е за десетка, това е за двайс’ка “, изуми се членът на журито Любо Киров. 

Хилда Казасян добави, че в тази ситуация даже е безсмислено да се приказва за оценки. „ Ти по този начин ни отвя, че не ни интересуват никакви елементи. Ти беше той. Ти направи нещо отвън рамките на тази сцена “, не спести похвалите си и Хилда Казасян.

Дори Фънки капитулира пред гения на Зомбори: „ Владо, напряко ни изкърти! “

Почти всички от другите участници дадоха петте си точки на Зомбори, което приказва красноречиво за блестящата му реплика.

Като цяло довечера бе необикновено мощна, а на сцената на шоуто се редуваха велики реализатори с огромните си шлагери: актрисата Елена Атанасова най-хубавата си реплика, като накара феновете да я приветстват дълго като Адел.

Християна Луизу беше чудесна в ролята на незабравимата Уитни Хюстън, а Панайот Панайотов нагорещи пристрастеностите в „ кожата “ на хитовия грък Василис Карас.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР