Има идея да се увеличи времетраенето на почивките между двете

...
Има идея да се увеличи времетраенето на почивките между двете
Коментари Харесай

Обмислят промяна във футболните правила

Има концепция да се усили времетраенето на почивките сред двете полувремена на 25 минути по образеца на Супер Боул в американския футбол, признаха в петък управителните фактори във футбола, които дефинират разпоредбите.

Южноамериканската федерация КОНМЕБОЛ направи предлагането предишния месец с концепцията, че това може да работи добре за финали за огромни купи, като да вземем за пример Копа Либертадорес. Закон номер 7 на футбола сега гласи: " Футболистите са в отмора сред двете полувремена, която не надвишава 15 минути ". Бордът на интернационалната футболна асоциация ще сложи на разискване сред специалистите си на среща на 27 октомври предлагането на КОНМЕБОЛ.

През 2009 година предлагането на ФИФА да се усили полувремето от 15 на 20 минути бе отхвърлено. То беше подложено на критика като комерсиално, въпреки че ФИФА се базира за повече време за отмора на играчите. Срещата на специалистите в края на месеца ще разисква също краткотрайни смени на играчи с евентуални контузии на главата и за правилото за засада.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР