Има хора на които преча. Има хора, които се наричат

...
Има хора на които преча. Има хора, които се наричат
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Има хора, които искат да ме удавят в капка вода

" Има хора на които преча. Има хора, които се назовават политически съперници, които желаят да ме удавят в капка вода, само че няма да стане ". Това сподели вицепремиерът Валери Симеонов пред Българска национална телевизия.

Аз съм съпричастен с оградата по границата, моя беше концепцията за построяването ѝ. В едно нещо съм склонен с Елена Йончева - там има корупционни схеми. Те обаче не са на най-високо равнище във властта, на ниско равнище има схеми. Симеонов добави, че е получил недоволство от бойци - граничните служители на реда вършат обособени патрули за защита по границата, а бойците ги слагат тук-там, които са с камери.

Гранични служители на реда се настаняват на квартири при свои сътрудници в Средец, това е неправилно. Незаконното прекосяване по границата е благодарение на гранични служители на реда, сподели Валери Симеонов.

Ние сме съдружно държавно управление. Не държа да ми се чува думата и мнението, само че считам, че в една коалиция би трябвало да има естествени връзки и просвета, само че не постоянно ги има. Част от решенията, свързани с фрагменти или общата национална политика не е редно да ги научаваме от медиите. Оставката на господин Главчев беше огромна изненада, тъй като при коментиране на случая не ставаше дума въобще за оставка. Така отговори вицепремиерът на въпрос дали е афектиран по отношение на случая " Главчев ".

Вицепремирът добави, че кадровата промяна на поста ръководител на Народното събрание не е била съгласувана с Патриотите./24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР