Има хора, които за нищо на света не биха искали

...
Има хора, които за нищо на света не биха искали
Коментари Харесай

Разберете колко ще живеете по рождената си дата


Има хора, които за нищо на света не биха желали да знаят какъв брой дълго ще живеят.

Те просто се опасяват от гибелта и са уверени, че отрицателните прогнози се сбъдват, единствено тъй като са се настроили психически към тях, а мисълта, както всички знаем, е материална. И когато човек се настрои към обстоятелството, че ще почине на избрана възраст, това в действителност може да се случи.

Не може обаче да се каже, че безусловно всички се опасяват от гибелта, написа jenata.blitz.bg. Има и такива, на които им е ужасно забавно да знаят какъв брой дълго ще живеят, с цел да бъдат подготвени за щастлива напреднала възраст или, назад, да се опитат да осъществят всичко замислено, в случай че ненадейно получат неприятно предсказване.

Ако и вие сте любопитни да узнаете какъв брой време ви остава, може елементарно да разберете това благодарение на рождената си дата. Единственото, което би трябвало да извършите, е съберете датата, месеца и годината си на раждане и по-късно да доведете полученото число до едноцифрено.



Например, в случай че сте родени на 5 октомври 1986 година, би трябвало да съберете 5+1+1+9+8+6=30=3+0=3.

Ето и смисъла на всяко число:

1

Старицата с косата ще пристигна да ви прибере след 80-ия ви рожден ден. Ще имате кондензиран и ослепителен живот, а гибелта ще бъде безболезнена и лека.

2

Най-вероятно ще загубите живота си вследствие на акцидент. Най-опасната възраст за вас е 7, 19, 29, 45 или 67. Разбира се, можете да живеете и по-дълго, просто през тези години би трябвало да сте оптимално деликатни.

3

Ще живеете дълго и ще умрете от болест. Най-опасните години за вас са 44 и 73.

4

Ще се радвате на дългоденствие. Вие сте от хората, които имат всички шансове да духнат 100 свещички върху тортата. До последните си дни ще бъдете дейни и в положително здраве.

5

Смъртта непрекъснато витае над вас, само че вие изкусно я избягвате. В живота ви има доста рискове, само че не те ще бъдат повода да си отидете от този свят, освен това на доста честна възраст.

6

Най-опасните години за вас са 13, 22, 47 и 68. Кармичните задължения ще повлияят на продължителността на живота ви и повода за гибелта. Потърсете подсказки в нумерологичните индикатори и цифрата на вашата карма.

7

Имате най-мощния ангел страж, само че сте изложени на риск да загинете от някакво естествено злополучие. Страхувайте се от гръмотевични стихии, наводнения и пожари. Ще имате непредвидена гибел.

8

Обичате да рискувате и да си играете със гибелта. Ако не спрете, рано или късно всичко ще приключи с покруса. Продължителността на живота ви е напълно във вашите ръце. Ако избягвате рисковете, ще се радвате на дълъг живот.

9

Такива хора, за жалост, рядко доживяват даже до 50-ия си празник. Те би трябвало да стоят надалеч от алкохола, тютюна и глупавите опасности, би трябвало доста деликатно да наблюдават си, с цел да получат късмет да останат по-дълго на този свят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР