Има хора, които са възрастни само на година, а има

...
Има хора, които са възрастни само на година, а има
Коментари Харесай

Имаш ли цели, нямаш време за губене! Марешка за новия силикон, апартамента, колата...

Има хора, които са възрастни единствено на година, а има и такива, които съзравят без време. От втория вид е плеймейтката и риалити звезда Марешка, която е видяла прекалено много за своите 26 година - война, насилствен брак, домашно принуждение, разлъка с детето ѝ... В България тя стартира нов живот, само че тежките уроци само че ориста я бележат вечно.

Каква е равносметката за тези години, когато става въпрос за притежания? Един апартамент в Русия за сина си, който не е виждала от години, една кола в България и смели проекти за терен и къща в България. Или най-малко това показа Марешка в сторитата си в Instagram. Те бяха измежду тези размишления, които споделя, до момента в който кара.

Виж още: За първи и финален път: Бонбонова проговори за Алекс, бельото и Стаменова!

" Движението прави сила, силата дава мощ за ризвитие ", мъдра е Марешка и добавя - пътят за нея е опиат. А ние продължаваме да се тормозим, че всичките тези неща ги написа, до момента в който ги кара.

Виж още: Палавата Василка от Петрич се прибра, срещна се с друга родна сексбомба

По другата тематика - на Марешка ѝ следва промяна на силикона. Но едвам след 4 година Тя показа с всички ни, че е хубаво на всеки 10 година имплантите да се сменяват. Е, нов ден, ново познание за нас!

Изображение: https://www.instagram.com/mareshka.quinn/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР