Има хора, които просто не обичат да спортуват, независимо от

...
Има хора, които просто не обичат да спортуват, независимо от
Коментари Харесай

4 зодии, които не можеш да накараш да спортуват

Има хора, които просто не обичат да спортуват, без значение от всички изгоди, които спортът носи. Според астролозите те са от избрани зодиакални знаци,пише tialoto.bg.

А ето и кои са 4-те зодии, които нормално не са фенове на спортните действия, изключително пък на тези с по-бързо движение:

Телец
Телецът постоянно има безгрижна, спокойна, инертна и от време на време даже мързелива натура. Той обича по-скоро да прекарва свободното си време в отмора и/или в диалози с приятелите си, само че не и да се поти в спортната зала. Ранното ставане също не е измежду обичаните неща на Телеца. Той ненавижда да бъде поставян под стрес, да бърза за някъде, да се тормози и изнервя... Телецът е първият човек в зодиака, който би определил бягащата пътека във фитнеса за същинско изтезание. Телците ненавиждат кардиото и постоянно единствените физически натоварвания, на които са способни да се отдадат, са тези с по-леко движение – йога, пилатес, разходки, плуване.

Везни
Везните обичат да наподобяват красиви и в добра форма, защото са много суетни. Те обаче не си падат много-много по спортните действия, а по-скоро обръщат по-голямо внимание на своите тоалет, прическа, грим... И въпреки всичко, в името на хубостта, те биха се насилили да спортуват по-редовно, въпреки потта, която върви ръка за ръка с тренировките, по никакъв начин да не им е приятна. Везните нормално стартират да спортуват по-редовно, единствено когато имат някаква доста мощна мотивация – влюбени са, желаят да трансформират визията и/или живота си, фигурата е значима за специалността им и т. н.

Рак
Нещата при Рака са доста сходни на тези при Телеца. Раците обичат да се усещат удобно в обкръжението си и по-скоро да прекарват свободните си часове полегнали на дивана в хола си или на леглото в спалнята си, а не да се потят във фитнес залата и то в компанията на голям брой непознати хора. Ако разберете, че ваш прочут от зодия Рак е почнал да спортува в действителност съществено, то той в действителност е мобилизирал своята мощна воля по някаква причина. Обикновено Раците ненавиждат да напущат зоната си на комфорт, а и също така не обичат да спортуват под зоркия взор на треньор/инструктор, който ще им демонстрира грешките им.

Риби
Непостоянството на Рибите във връзка с спорта не се дължи на неналичието им на мотивация, а на невероятната им дарба да не помнят графика си. Рибите мъчно могат да трансфорат упражненията в част от рутината си, тъй като постоянно си намират аргументи да пропуснат някоя и друга подготовка. В последна сметка те последователно се обезкуражават от задачата „ идеално тяло “ и слагат този собствен план на назад във времето или пък за обозримото бъдеще. Освен това Рибите, сходно на Везните, не обичат да се мотаят с куп потни хора в една и съща зала. Спортът навън им е много по-приятен.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР