Има хора, чието основно занимание е да поставят и подобряват

...
Има хора, чието основно занимание е да поставят и подобряват
Коментари Харесай

Най-безполезните световни рекорди

Има хора, чието главно занятие е да слагат и усъвършенстват международни върхове, които никой различен не би сметнал, че са същински. Хора, които са луди или доста самотни, а може би по малко и от двете.

Хубаво е да искаш светът да те запомни. Но несъмнено някои хора подхващат рискови стъпки в тази посока и ни карат да се почешем по главите и да попитаме „ Защо? “.

1. Най-много сламки, натъпкани в устата

Индиецът Динеш Упадхая е съумял да побере цели 800 сламки в устата си.

2. Най-дълъг нос

Италианецът Мехмет Озурек може да се „ похвали “ с дълъг 8.8см нос.

3. Най-много бетонни блокове, счупени с яйце в ръката

Това с чупенето на бетонни блокове го разбираме, впечатляващо е  – само че за какво някои ще държи яйце, до момента в който го прави? Кевин Бергуист от Съединени американски щати въпреки всичко е съумял да счупи 28 преди два месеца.

4. Най-много време в обществените чатове

Доста противообществен връх. Норман Перез от Калифорния е прекарал 96 часа в непрестанно писане в чатовете, като е имал по 5 минути отмора на всеки час.

5. Най-голяма сбирка маратонки Nike

Някой си Джордан Гелър, по някаква причина, е решил, че е страхотна концепция да събере повече от 2500 чифта Nike маратонки.

6. Най-висока прическа мохаук

Казухиро Уатанабе има прическа с височина 113см и би трябвало да попитаме: по какъв начин за бога си поставя гел толкоз високо?

7. Най-много цигулки, свирени едновременно

Това е връх, държан от украинеца Олександър Божик с четири цигулки. Трябва да посочим, че на никое място не се загатва, че свири добре на тях.

8. Най-бързата тоалетна

Може би най-безсмисленият връх, защото множеството хора не ги интересува какъв брой бързо могат да се движат тоалетните им. В Италия през 2011г обаче е демонстрирана Bog Standard, която е летяла с 68км/ч.

9. Най-бързите кучета на триколки

Кой би опитал нещо такова? Японците, несъмнено.

10. Най-голямо събиране на хора, облечени като смърфове

От една страна не е мъчно да се сложи подобен връх. От друга страна, никой не би си признал, че е взел участие. Рекордът е подложен през 2009г, когато са се събрали 2510 смърфа.

11. Най-голяма топка от ластици

На Джоел Вол са му били нужни 6 години, с цел да направи тежащата 4097кг топка. Сигурни сме, че родителите му се гордеят с него.

12. Най-голяма сбирка кукли Барби

Германката Бетина Дорфман има повече от 15 000 кукли Барби и допускаме, че няма доста другари, на които да ги демонстрира.

13. Най-много пчели върху човек

Китаецът Ше Пинг държи върха с 331 000 пчели върху себе си.

Източник: iskamdaznam.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР