Има европейски регламент, според който подобни концесии трябва да се

...
Има европейски регламент, според който подобни концесии трябва да се
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Трябваше да направим кабинет, защото правителствата на Радев ни тласкаха към пропастта

Има европейски правилник, съгласно който сходни концесии би трябвало да се прекратят. Той е за целия Европейски съюз. Румен Радев вместо да съблюдава общо предписание, което е за целия Европейски Съюз, търси способи то да бъде заобиколено. Той споделя " няма да го съблюдавам " и търси малки врати по какъв начин да не го съблюдава. Това ли е държавният интерес? ", попита Димитров в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Не ме вълнува реакцията на Лукойл. Ако всичко се изпипа както би трябвало, това е европейски правилник, който в случай че се извърши и всичко е вярно измислено, не виждам опция за проблеми ", добави депутатът.

Запитан за оказваната поддръжка от страна на Движение за права и свободи към държавното управление, той отговори: " За мен е значимо да има постоянен кабинет, тъй като служебните на Румен Радев тласкаха България към ръба на пропастта. Бяхме покрай тази бездна. Те щяха най-после да доведат в действителност до тежко финансово положение. Те самите приказват за тежко финансово положение, без да споделят, че те бутат България към тежка финансова рецесия. За мен е значимо, че има постоянно държавно управление и колкото повече неща свършим, толкоз по-добре. Сега незабавната задача е този месец да приемем бюджета. По това работим всеки ден. Каквото сме твърдяли за Движение за права и свободи и за Пеевски, ние продължаваме да го твърдим. Съдебната промяна, която предлагаме, тя значи - на всекиму своето. Всеки ще си носи отговорността. Ние имахме два избора - или оставяме Румен Радев и той бута страната към банкрут, или вършим това постоянно държавно управление. Движение за права и свободи гласоподават дружно с нас когато си решат ".

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР