Има едно старо клише, че стилните дами поглеждат у мъжа

...
Има едно старо клише, че стилните дами поглеждат у мъжа
Коментари Харесай

ГардеРОБ: Обувки, обувки и обувки

Има едно остаряло факсимиле, че стилните дами поглеждат у мъжа първо обувките и часовника. Не е нужно постоянно да си като за женитба, по тази причина ще ти обобщаваме какви са наложителните обувки, които би трябвало да притежаваш.

Мокасини
Меки, леки, можеш да ги носиш с чорапи " невидимки " или даже да ги обуваш на необут крайник. Дори с костюм стават.



Кецовете
Избери някой типичен модел, който можеш да носиш както със състезателен екип, по този начин и с ежедневното си облекло.

Официални
" Ама на мен такива ми трябват два пъти годишно! " - в случай че си казваш по този начин, си в неточност. Заложи на челси боти (онези без ципове и връзки, а единствено с ластици от двете страни) или н ниски обувки с изчистен дизайн. Нека не са от (подобние на) крокодилска кожа, да не са мегалъскав и да не са така наречен шпицарки - не искаш да изглеждаш като недодялан футболист.



Зимните
Най-добре е да се снабдиш с един чифт от тези мегакласичеки зимни боти на Caterpillar или сходна реплика. Изключително здрави са, не пропущат сняг и киша, а в това време не чувстваш да имаш ютии на краката.

Маратонки
Не си при започване на 90-те, с цел да излиза с маратонки другаде с изключение на на състезателен поход - баскет, футбол и бягане, по тази причина е добре да ги използваш. Предпочети изрично не ефектната визия, а удобството.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР