Има едно специално вълнение на всеки детски рожден ден, като

...
Има едно специално вълнение на всеки детски рожден ден, като
Коментари Харесай

Четири съвета как да украсите дома си за детски рожден ден

Има едно особено неспокойствие на всеки детски рожден ден, като изцяло естествено, то е най-видимо при най-малките. И за какво не? Това са едни от извънредно специфичните и скъпи моменти, които те претърпяват в детството си. Знаем, че всеки родител желае да подбере най-хубавата украса, оживена атмосфера и вкусни апетитни соленки. Целта е да запълни дълго чакания ден на детето си със развлечение, смях и незабравими мемоари.

Освен това разбираме, че от време на време това става в действителност мъчно за джоба ви. Не е елементарно да планирате такова изтънчено тържество за детски рожден ден, в случай че нямате задоволително средства. Но не се отчайвате. Ние идваме на помощ и предлагаме лист с четири лесни и налични хрумвания за украса на дома за детски рожден ден. Така ще организирате най-вълнуващото празненство на вашето мъниче.

Ето и нашите хрумвания за дома ви:

Изберете тематика и се придържайте към нея

Вече е признато празненството за всеки детски рожден ден би трябвало да има подобаваща тематика. Трябва да изберете  подобаващи реквизити и приказни герои, с цел да удивите дребните. Темата за детско празненство може да включва ярки цветове. А те да са съпроводени от сладки украшения с техните обичани анимационни или кино герои. Освен това можете да изберете торта, въодушевена от тематиката за празненството, с цел да извършите празненството очарователно и сладко. Не е нужно да наемате скъпи празненство организации, просто отделете една стая в дома ви и я украсете по ваш усет.

Сложете LED светещи балони

Балоните са един от най- наличните и красиви способи да извършите декорацията за всеки детски рожден ден вълшебна и мечтателна. LED светещите балони пък ще прибавят нотка на ефирно осветяване към всяко закрито място. Същевременно ще слагат огромни усмивки на лицето на вашето дете и неговите другари. Можете да залепите малко на тавана. А можете също по този начин да изберете стена и да я покриете със комбинация от случайни дребни и огромни LED светещи балони. Така ще извършите декора по доста баснословен метод. Изберете пастелни цветове като нежно розово или бяло или транспарантно с жълто осветяване за вълшебен тип. Ако рожденикът е момче, може да заложите и на светлите сини нюанси.

Играйте с осветлението, с цел да зададете тона

Планирането на събитие вкъщи значи фокусиране върху дребните елементи. Направете запаметяващо се влияние, като се концентрирайте върху светлината. Децата обичат разнообразни типове светлини и даже може да ги накарат да танцуват. Играйте с осветлението, изберете дискотечни светлини или красиви осветителни детайли, с цел да постигнете неотложен резултат.

Създайте приказна маса

Децата биха желали да имат странни и необикновени детайли на масата за хранене. Направете нормалните сладки, които обичате всички, само че в забавни формички Това ще се хареса на дребните. Също по този начин тортата би трябвало да е съобразена с тематиката на празненството. Ако разполагате с повече средства, може да поръчате да ви изработят от сладкарница. Ако бюджетът ви е по-ограничен, няма проблем. Проявете креативност и сами може да изрисувате тортата си и да сложите фигурки на обичаните герои. Уверете се, че цветовете са съобразени с тематиката.

Опитайте тези супер лесни и налични препоръки, с цел да украсите дома си по подобаващ метод за идния детски рожден ден.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР