Има едно нещо, което трябва да им признаем на мъжете.

...
Има едно нещо, което трябва да им признаем на мъжете.
Коментари Харесай

Погледът е това, което другите запомнят, знаете, нали?

Има едно нещо, което би трябвало да им признаем на мъжете. Тотално несъответстващи са на тематика грим и естествена хубост! Сериозно.

Неведнъж съм ставала очевидец по какъв начин прогласяват дадена жена за " натурална ", " естествена " или " не от тези, които се гласят ", а против мен стои момиче с прическа, декор дьо загар, лек руж и серпантина. И до момента в който другите неща играят ролята на Инстаграм филтър онлайн, то спиралата за очи е това, което прави вълшебството.

Затова самоуверено всеки ден аз се грижа за моето персонално чудо.

Спокойно, няма да си приказваме за съвършената утринна рутина. Това и мен ме плаши. А и евентуално най-важните моменти, когато сме си поставяли серпантина и тя " ни е спасявала ", са били вечер, по мрачно, или в обедната отмора, или в тоалетна на бензиностанция.

Нека не слагаме рамки! Важното е въпросната серпантина да е била на линия в дребния козметичен несесер, които постоянно е подръка.

Когато сме с грим, само че наподобява все едно просто сме толкоз блестящи по рождение... Знаете ли защо приказвам? В моя свят отговорът на този въпрос е явен –новаторската спирала за мигли  на Lancôme. 

Обем и покачване. Спиралата е основана за дамите, които желаят всичко това, без никакъв компромис. Максимален размер, изключителното покачване и безтегловно чувство за момент с комбинацията от новаторска четка и формула от Lancôme.

Марката е сляла десетилетия проучвания и нововъведения в една мощната и съвременна, която уголемява границите на делене на косъмчетата и основава размер. Всъщност не... Не просто размер, а възприятие за безтегловност. И представяте ли си – гаранцията за тези резултати е до 24 часа!

Когато приказваме за спирали, четката е от значително значение и е значимо, че тази на показва пробивна иновация в дизайна на формата и е идеално приспособена към косъмчетата на миглите, с цел да ги повдигне и да им придаде размер.

Формулата е формирана от дестилат от бял чай и съдържа по-малко восък. Резултатът: гел емулсия, която обгръща всяко настрана косъмче. Плъзга се без изпитание върху миглите и обезпечава размер и продължителност до 24 часа. А бонусът е, че напълно елементарно се отстранява!

В наши дни всичко се потвърждава с медицински опити и лабораторни разбори. Ето едно любопитно проучване. Какво се случва след 1 седмица нанасяне на:

95% видяха мигновено покачване

95% видяха резултат на ветрило

90% видяха мигли без наслоение

94% видяха незабавно по-дълги мигли

94% видяха мигновен размер

99% се съгласиха, че формулата е лека

95% споделиха, че е елементарно да се отстрани

93% се съгласиха, че не се лющи

Ето и една изненада най-после – концепцията за революционната спирала за мигли  идва след успешното лансиране на  – мирис от Lancôme, предопределен за новото потомство на дамите завоеватели. Силен. Прям. Изпълнен с мощност. За водачите на утрешния ден, които се стремят да доближат нови висоти и да открият нови хоризонти. За новите идоли, които проправят път на другите. 

 

С поддръжката на Lancôme

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР