Има един син, който е съкрушен от трагедията, не е

...
Има един син, който е съкрушен от трагедията, не е
Коментари Харесай

Атанас от Пирне е загиналият моторист в Айтос, отивал на работа в хлебозавода

Има един наследник, който е сломен от нещастието, не е на себе си, описаха съседи на мъжа

Загиналият в Айтос моторист се споделя Атанас и е от село Пирне, научи Флагман.бг. Както съобщихме, нещастието стана към 14 ч. на кръговото кръстовище. Товарен автомбил ДАФ с полуремарке, ръководен от 48-годишен мъж от Карнобат, блъсна електрически мотопед, с който се придвижвал 57-годишният Атанас. При удара мъжът е умрял на място.

Водачът на тира е тестван за приложимост на алкохол, като тестът е негативна. Предстои да излязат резултатите от тестването за упойващи или наркотични субстанции, оповестиха по-рано от полицията.

Очевидци описаха пред Флагман.бг, че мотопедът се забил в товарния автомобил. Все още по неустановени аргументи той минал от едната в другата пътна лента и се блъснал в тира. 

Загиналият Атанас е отивал на работа. От 10 години той работел в хлебозавода в Айтос, описаха негови съселяни, които са го видели 2 часа преди нещастието.

„ Дойде към 12 часа да пием кафе в заведението в центъра на Пирне. Каза, че отива на работа. Смяната му беше от 14 до 02:00 ч. Много тъпо. Ако знаехме, че го виждаме за последно... Атанас е доста непретенциозен и добър човек. Живееше самичък, брачната половинка му от години е в Англия. Има и наследник на 26 години, който живее и работи в Бургас. Момчето е съкрушено, незабавно му съобщили и той тръгнал за Айтос “, описаха още другари на Атанас. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР