Има един филм, който е толкова лош, че Кевин Костнър

...
Има един филм, който е толкова лош, че Кевин Костнър
Коментари Харесай

Кевин Костнър се срамува от първия филм в кариерата си

Има един филм, който е толкоз неприятен, че Кевин Костнър се пробва да го отстрани от съществуването си. Така той един път прави несполучлив опит да купи правата на дебютния си филм „ Sizzle Beach, U.S.A. “ , тъй като не желае никой различен да го види, заяви „ Giant freakin robot ”.

Тази съответна детайлност може да озадачи огромните почитатели на Кевин Костнър, изключително поради упорития слух, че първата му кино изява е в " Голямото заледяване " . Това евентуално е първият огромен филм, в който се снима (макар и да играе единствено мъртвец, с помощта на пропускането на сниманите от него подиуми с ретроспекция), само че преди този момент се е снимал в реклами и по-малки филми. Сред тях са " Нощна промяна " на Рон Хауърд и „ Sizzle Beach, U.S.A. “,, само че последният филм излиза едвам откакто Костнър към този момент е огромна кино звезда.

Как тъкмо се е случило това?

„ Sizzle Beach, U.S.A. “ е сниман през 1981 година, което прави филмовия дебют на другояче незнайния Кевин Костнър. Като новак артист Костнър не може да си разреши да бъде прекомерно взискателен към функциите, които получава, по тази причина се съгласява да се снима в този филм макар доста неприятния му сюжет.

Във кино лентата се постанова Костнър да снима секс сцена , от която по-късно се срами, още повече че филмът излиза на екран едвам през 1986 година Това е една година преди Костнър да стане главен холивудски артист с помощта на триумфа на филмите " Недосегаемите " и " Без излаз ".

Всичко това довежда до самобитна съвършена стихия за Кевин Костнър: тъкмо когато стартира да се трансформира в известно име, публиката внезапно може да види неговия объркващ първи филм , допълнен с неуместна секс сцена. След като разполага с задоволително свободни пари от триумфа на филмите си, Костнър се пробва да закупи правата за " Sizzle Beach, U.S.A. ", с цел да може да погребе кино лентата напълно.

Но правата са благосъстоятелност на „ Troma Entertainment “, компанията, която ни донесе " The Toxic Avenger " и даде ранен старт на гуруто на DCU Джеймс Гън, и те просто отхвърлят да продадат.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР