Има два типа хора сутрин - тези, които скачат от

...
Има два типа хора сутрин - тези, които скачат от
Коментари Харесай

Болни ли сме, ако ставаме трудно сутрин

Има два вида хора заран - тези, които скачат от леглото като пружина и посрещат с усмивка новия ден, и едни други рошави същества, които мъчно отварят първо едното, а по-късно другото око, само че мозъчната активност стартира дълго след тези мъчителни дейности.

Сутрините в действителност са призрачен сън за някои. И в случай че просто обичаме да се майтапим, че хубавите неща стават постепенно , то май е време да се замислим дали това постепенно ставане не е подбудено от освен това от чист мързел.

 Снимка 334201

Трудното пробуждане заран в действителност е дефинирано като разтройство, което към момента няма превод на български - dysania. Това е положение, което се разграничава от мързела , и се характеризира с неспособност да стартираме обикновено деня си.

За сурогат на непознатия термин одобряваме клиноманията - натрапчиво предпочитание да останем в леглото през целия ден . И по този начин, в случай че не ни се постанова да вървим на работа, може през целия ден да се излежаваме и да ни става неприятно единствено при концепцията, че би трябвало да напуснем покоите си.

 Снимка 386335

Това положение единствено по себе си не може да се дефинира като болест, само че е един от главните признаци на меланхолия или хронична отмалялост . А те се нуждаят от по-сериозно внимание и взимане на нужните ограничения в точния момент, тъй като водят след себе си и физически последици, припомня Daily Mail.

 Връзката сред съня и забременяването
Връзката сред съня и забременяването

Според ново проучване

Какво можем да създадем за себе си? Простите правила за добър сън важат и тук - лягане в едно и също време, без телефони и преди сън, вярна температура и малко светлина в стаята и т.н.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР