Има достатъчно данни за извършено престъпление след като някой е

...
Има достатъчно данни за извършено престъпление след като някой е
Коментари Харесай

Младен Маринов: Има достатъчно доказателства за ареста на Баневи във Франция

Има задоволително данни за осъществено закононарушение откакто някой е задържан, разяснява вътрешният министър Младен Маринов задържането на предприемача Николай Банев и брачната половинка му Евгения във Франция. Той отхвърли да заяви детайлности, тъй като по думите му „ и в този момент се правят процесуално-следствени дейности под надзора на профилираната прокуратура ”.

Кога ще бъдат доведени в България ще реши френският съд, откакто бъдат предоставени всички документи от наша страна по механизма, който е за интернационална правна помощ, уточни министър Маринов.

Той разяснява и към момента незаетото място на основен секретар на Министерство на вътрешните работи. По думите му се обсъждали няколко кандидатури, отговарящи на условията да заемат тази служба и сред тях няма подобен, който към този момент е заемал този пост обратно в годините.

Министър Младен Маринов дойде в Кърджали дружно с шефът на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ (ПБЗН) основен комисар Николай Николов, с цел да открият монумент на починалите в осъществяване на служебния си дълг чиновници на Министерство на вътрешните работи и РДПБЗН в района.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР