Има черти на характера и навици на слабия пол, които

...
Има черти на характера и навици на слабия пол, които
Коментари Харесай

7 типичини женски навика, които вбесяват буквално всеки мъж

Има черти на характера и привички на слабия пол, които доста нервират мъжете. Толкова доста, че те са подготвени да прекратят връзката допустимо най-бързо. Разбира се, търпението на всеки е друго, само че любовта не постоянно е толкоз повърхностна, че да няма мощ да понесе минусите на обичаната жена.

Ако изкарате мъж от кожата му той може да направи нещо неуместно по отношение на вас. Има риск някои от вашите привички да разрушат взаимоотношенията ви. Бъдете деликатни, в случай че желаете мъжът ви да не живее в стрес и да избяга от вас. Ето кои женски привички вбесяват господата:

Навик №1: Заигравка с някогашния

Един естествен и уважаващ себе си мъж в никакъв случай няма да търпи това. Дори за вас да е обикновено, за него сигурно не е. Просто се пробвайте да си визиите по какъв начин бихте се почувствали, в случай че той разговаряше с някогашната си. Можете ли умерено да кажете: " И какво от това? ". Разбира се, добре е, в случай че можете, само че не трябва да мислите, че мъжът се отнася към това по същия метод като вас.

Мъжът може да не ревнува, само че фактът, че поддържате връзка с някогашния приказва неприятно не за колегата ви, а за вас. Не знаете по какъв начин да преминете към нови връзки или просто не почитате индивида до себе си. Едно е, когато преди малко сте почнали да се срещате, а друго е при сериозна връзка или брак. Мнозина даже в брака не престават да поддържат връзка с хора от предишното си. Вашият брачен партньор или има титанично самообладание, или е апатичен към вас, тъй като същински влюбеният мъж няма да ви разреши да поддържате връзка с предходния.

 мъж

Навик 2: Постоянно негодувате, мърморите

Проблеми със здравето, работата, взаимоотношенията - всичко е краткотрайно. Има девойки и дами, които се наскърбяват с или без мотив. Факт е, че някои дами доста обичат да преувеличават проблемите си и да се " навиват ". За мнозина това е хипертрофирано, тъй че всеки факт се трансформира във верига от изводи и то - не най-положителните.

Мъжете не са телепати и мислят по напълно друг метод. Ако не можете да се контролирате и да се отървете от тази „ болест “, тогава ще отблъсквате мъжете от себе си. Повечето господа се нервират от сълзите ви без причина и от отрицателните прочувствени стихии. С течение на времето мъжете привикват с това. Понякога обаче въобще не желаят да привикват - желаят да изоставен, да избягат някъде надалеч от епицентъра на негативизма и сълзите ви. Признайте си дами, че това е способ на операция, въпреки и несъзнателна. Много е мъчно човек дълго да понася това.

Навик 3: Ревност

По принцип ревността нервира безусловно всички, само че мъжете въобще не понасят непрекъснатия надзор. Има девойки и дами, които управляват всяка стъпка на своя фаворит. Ако ви е изневерявал преди, имате аргументи да се притеснявате, само че в случай че обичаният ви не е направил нищо неприятно, дайте му повече независимост. Ако непрекъснато го проверявате като майка, той по-скоро ще избяга от вас, в сравнение с да си откри държанка.

Ревността е извънредно възприятие, тъй като има доста отрицателен резултат върху вас и също така изсмуква жизнеността на мъжа ви. Ревността е нещо обикновено, само че би трябвало да се контролирате, другояче не е надалеч от съществено психическо разстройство. Отношенията ви би трябвало да се основават на цялостно доверие.

 мъж, жена

Навик 4: Обсъждане на любовни драми със странични хора

Дори родителите, най-хубавите другари, братя, сестри и така нататък се смятат от мъжа за непознати хора. Момичетата постоянно се тревожат толкоз доста за връзката си, че посвещават с безусловно всички детайлности някой от близкия си кръг, а от време на време и всички едновременно. Поради това вашите мъже могат да изпитат огромен дискомфорт, когато поддържат връзка с тези хора, тъй като знаят, че безусловно всичко се знае за тях. Това е доста неприятна постъпка от страна на всяко момиче, което цени връзката си и желае всичко да е идеално в нея. Любовните секрети би трябвало да си останат сред вас. Решавайте проблемите си дружно, а не благодарение на трети страни, тъй като измежду третите страни може да има завистливи хора. Дори ваш непосредствен другар може да ви ревнува и да ви даде неверен съвет заради тази причина.
Човешката свирепост не е единствено това, което виждаме по малкия екран. Тя е към нас, в нас самите. Мъжете също бъркат, като парадират с връзките си, само че в този момент приказваме за вас, за нежния пол. Не разчитайте на помощта на други хора - това единствено ще утежни нещата и ще отблъсне вашия мъж от вас.

Навик 5: Лекомислие по финансовите въпроси

Парите са значими в живота. Няма значение дали работите, или не - би трябвало вярно да планирате общия бюджет. Дори и да нямате общ бюджет с мъжа си въпреки всичко е желателно парите да се харчат вярно, тъй като финансите може да са доста нужни когато и да е. Мъжете, макар своята емоционалност по въпросите, свързани с парите, са доста по-разумни и далновидни, тъй като имат доста ясни цели. Те не се увличат по нови неща, както вършат доста дами. Разбира се, всеки от двамата може да пилее, само че девойките го вършат по-често. Мъжете в действителност не харесват това.

 жена

Навик 6: Дългите мерки

Когато би трябвало да отидете някъде с обичания човек, това може да ви отнеме и 10 часа. Но щом е такава работата, подгответе се отдалече - 10 часа преди заминаването. Разпределете вярно времето си. Всеки може да закъснее, само че не би трябвало да карате всякога мъжа си да ви чака дълго време.

Пазаруването е напълно друго. Там можете да си позволите да се задържите, колкото ви би трябвало. Но в случай че карате мъжа си да ви чака на всички места и постоянно, то знайте, че това го нервира ужасно доста.

Навик 7: Ровите се в нещата му

Не докосвайте нещата на обичания си мъж. Не ги премествайте от място на място, не почиствайте персоналните му пространства. Можете да му кажете да подреди - ще наподобява много по-разумно, само че не е нужно да поемате отговорностите на майка му. Той не е малко момче и вие не сте му родител, тъй че уважавайте персоналното му пространство. Това се отнася освен за принадлежности, облекла и аксесоари, само че и за всичко останало.

Любовта е взаимно почитание и самоуважение. Ако желаете открити усеща и живот един до друг с вашия мъж, тогава ще би трябвало да разберете какво го нервира и какво не. Най-лесният метод да поставите точката на неразбирателствата е да разговаряте. Няма нищо по-лесно от това да изчистите всичко в точния момент.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР