Има аудиозаписи, на които заплашва Дари, че ще инсценира катастрофа

...
Има аудиозаписи, на които заплашва Дари, че ще инсценира катастрофа
Коментари Харесай

Александров заплашвал приятелката си, че ще инсценира смъртта ѝ

" Има аудиозаписи, на които заплашва Дари, че ще инсценира злополука или ще я бутне до момента в който простира. Дари се опасяваше за родителите си и по тази причина не подаде тъжба до полицията ". Това разкри в изявление за " Нова телевизия " по отношение на убийството в столичния ж.к. " Надежда ", при което починаха 23-годишната Дарина Министерска и 1-годишната ѝ дъщеричка, Валерия другарка и близка на семейство.

Задържан и упрекнат за убийствата е Викторио Александров, татко на детето, с който жертвата живеела на фамилни начала допреди дни, когато двамата се разделили.

Лелята на убитата Дарина също проговори за обстановката преди нещастието.

" Детето си беше уплашено напоследък. Непрестанно плачеше. Викторио не даваше на Дарина да контактува с приятелките си. Тя към този момент нямаше такива. Където и да излизаха, постоянно бяха единствено с неговите другари. Вижте дори фотоси от тържества. Няма никакви нейни приятелки. Не искаше да я дели с никого. Мислеше, че хората ще се опитат да застанат сред тях ", разкрива Таня Найденова.

Тя призна, че известно време е спала при Дарина, тъй като момичето се е страхувало за живота си.

" Родителите ѝ бяха на екскурзия и ние гледахме да не я оставяме сама ", съобщи Найденова.

" Не е имала срещу той да вижда детето. Даже искаше да отидат и да се спогодят и регламентирано да си вижда Никол ", добави лелята на Министерска.

" Той не я обичаше, беше някакво възприятие за благосъстоятелност. Не искаше никой да дели детето от него. Родителите каквото и да изискат, няма детето им да бъде живо. Ваня и Жоро желаят просто да изпратят детето си умерено ", съобщи Валерия.

" Той разгласява две жалейки дни преди да ги убие. Те са били за тях, няма друга причина. Всичко е планувано ", добави фамилната другарка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР