Илюстрация Увеличаване [Volée Design Studio] Смаляване В месеца на празничното

...
Илюстрация Увеличаване [Volée Design Studio] Смаляване В месеца на празничното
Коментари Харесай

TheBathRoom

Илюстрация
Увеличаване
[Volée Design Studio] Смаляване
В месеца на празничното въодушевление националната платформа за интериорен и продуктов дизайн " Дибла " предлага съвършения подарък за всеки същински познавач на изящната хармония и положителния усет – единственият по рода си у нас азбучник " Най-доброто от интериорния дизайн за 2016 " на промоционална цена от 45 лева до края на месец декември. Volée Design Studio са единствено част от близо 680-те вдъхновяващи създатели, членове на онлайн платформата, които интензивно вземат участие в годишните събития и състезания, проведени от нея. Каталогът разрешава да се запознаете от близко с достиженията на най-изявените български интериорни дизайнери през миналата година, както и с най-хубавите и търсени артикули на 12-те компании сътрудници от Годишната партньорска стратегия на " Дибла ".

Илюстрация
Увеличаване
[Volée Design Studio] Смаляване

Шоурумът TheBathRoom е благосъстоятелност на един от сътрудниците на " Дибла " – " Идеал Стандарт ", и е напълно отдаден на потребностите на интериорните дизайнери и архитектите. В допълнение към обичайните си функционалности, шоурумът провежда профилирани мероприятия и работилници за студентските и университетските среди. Проектът започва в Лондон, където се намира единственият различен TheBathRoom в цяла Европа. Резултатът от реализацията на този план показва отлично по какъв начин колаборацията сред компаниите на българския пазар, предлагащи услуги и артикули в областта на интериора, и дизайнерите от платформата могат да предложат на крайния консуматор един професионален приключен артикул без терзание от сложността на интериорното задание. Студио Volée Design LTD работи сполучливо с всички компании, участващи в Годишната Партньорска Програма на Dibla, като част от тях вземат участие интензивно в реализацията на TheBathRoom. Шоурумът TheBathRoom е един в действителност безапелационен образец за това какъв брой по-успешно е да работиш с одобрени компании, които обслужват сектора.

Илюстрация
Увеличаване
[Volée Design Studio] Смаляване

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ КАТАЛОГ СЕГА!
Цената на изданието е 45,00 лева с включена доставка и Данък добавена стойност до привършване на количествата. Сумата се заплаща при приемане от пощальон.

Илюстрация
Увеличаване
[Dibla] Смаляване

За да поръчате Годишния азбучник на Дибла " Най-доброто от интериорния дизайн за 2016 ", би трябвало единствено да ни изпратите ел.писмо на [email protected], в което да посочите своите имена, адрес за доставка и телефон за връзка.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР