Илюстрация Увеличаване [Капитал] Смаляване Пловдив расте бързо: икономически, демографски и

...
Илюстрация Увеличаване [Капитал] Смаляване Пловдив расте бързо: икономически, демографски и
Коментари Харесай

Какво ще прочетете в новото издание "Капитал Градове: Пловдив"

Илюстрация
Увеличаване
[Капитал] Смаляване
Пловдив пораства бързо: стопански, демографски и даже културно. В новото издание на " Капитал Градове ", отдадено на втория град в страната, ще откриете доста доказателства за това. Този път сме подготвили специфична част с топ 100 на най-големите локални компании, разбивки по стопански браншове, къде и в какво Пловдив се оправя, и къде не се.

Какво се случва с един възходящ град, когато той не е квалифициран за това инфраструктурно, просветително и даже имотно? Това са също въпроси, които преглеждаме в новото издание. Има секция, отдадена на немската промишленост и за какво тя е значима за Пловдив, както и диалози с хора, които познават и обичат града.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики И тъй като изданието е с център Пловдив, само че желае да споделя истории и за други градове в близост, в него ще откриете за какво Асеновград продължава да е столицата на булчинските рокли, както и за какво Панагюрище има " златна " алтернатива - изгодите, само че и минусите от зависимостта от Асарел Медет.

Акцентите на " Капитал Градове: Пловдив ": Защо Пловдив е инфраструктурно неопитен за триумфа сиТоп 100 на най-големите локални компанииБуумтаун или какви са икономическите индикатори на града
Изданието се разспространява дружно със седмичния " Капитал " в интервала 20-26 септември.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР