Илюстрация Увеличаване [Freepik.com] Смаляване Още по темата Топ обявите за

...
Илюстрация Увеличаване [Freepik.com] Смаляване Още по темата Топ обявите за
Коментари Харесай

Топ обявите за работа на Karieri.bg

Илюстрация
Увеличаване
[Freepik.com] Смаляване
Още по тематиката
Топ обявите за работа на Karieri.bg

Преглед на настоящите оферти за работа в региона на маркетинга, финансите, IT бранша, търговията, човешките запаси
16 ное 2018
Топ обявите за работа на Karieri.bg

Преглед на настоящите оферти за работа в региона на маркетинга, финансите, IT бранша, търговията, човешките запаси
9 ное 2018 Какво по-хубаво от това да работите у дома – домашна и уютна атмосфера, без шумния офис, без тези досадни тапи и стотици изгубени часове в трафика. Разбира се, плюсовете на отдалечената работа са доста. Именно по тази причина от ден на ден компании стартират да подхващат такава политика и да пускат чиновниците си да работят от у дома.

Но по-ефективна ли е работата от вкъщи вместо от офиса и подобаваща ли е за всеки?

Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък. Въпреки че отдалечената работа става все по-популярна и публикувана, тя към момента се свърза у нас тук-там със скатаване от служебните отговорности. Не може обаче да се отхвърли, че тя има както своите позитивни страни, по този начин и своите минуси.

Преди да попитате вашия началник дали може да вършите част от своите служебни отговорности от у дома, се запитайте дали в действителност това няма да ви изиграе неприятна смешка за вашето професионално развиване. Да, този вид на работа звучи доста добре, само че се оказва, че не е подходящ за всеки.

Доста от хората свързват дома с отмора и не могат да го възприемат като работно място. От друга страна пък офисът – колкото и нехаресван от някои, дава огромна част от изискванията за съсредоточена и съсредоточена работа, надалеч от елементарно разсейващите фактори. Това несъмнено би било проблем при ефикасното образуване на времето.

Ако пък въпреки всичко сте уверени, че отдалечената работа ще увеличи вашата работливост, то не се двоумете и инициирайте диалог с вашия началник. Преди това обаче би трябвало да помислите добре за мотивацията – за какво желаете да работите от у дома и по какъв начин ще го обясните най-правдоподобно.

Опитайте се да си извършите и проект за деяние – направете график кои дни желаете да работите от вкъщи. Помислете авансово какво може да тормози вашият шеф и подгответе отговори, които да разсеят подозренията.

Ако макар вашите старания отговорът е " не ", а вие в действителност не се чувствате удобно на работното си място, не се двоумете да промените своята работа с такава, която разрешава по-гъвкаво работно време и политика, позволяваща отдалечена работа. Разгледайте настоящите топ разгласи на Karieri.bg .

TESY търси:
Head of Markets Western Europe & MENA

ОББ търси:
Експерт Мидъл Офис (Middle Office)

Coca-Cola търси:
Digital Manager - Coca-Cola

" Агрополихим " търси:
Юрисконсулт

" Икономедиа " търси:
PHP програмист

KPMG търси:
Advisor, Transfer Pricing
Human Resources Executive

ExTempore Services търси:
Traineeship program

Фонд на фондовете търси:
Financial Instrument Senior Expert

A1 търси:
Training Professional
CCIE IP Network Engineer

Банка ДСК търси:
Ръководител Отдел " Архив "

Още разгласи за работа можете да намерите на Karieri.bg.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР