Илюстрация Увеличаване Автор: Надежда Чипева Смаляване Безпокои ме натрупването на

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Надежда Чипева Смаляване Безпокои ме натрупването на
Коментари Харесай

КапиталНО

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Надежда Чипева Смаляване
" Безпокои ме натрупването на леви хрумвания в държавното управление. За към 10 дни по едно и също време споделиха на общините да подвигат налозите, по-късно внесоха законопроект за облагане с Данък добавена стойност на търговията с акции, а по-късно взеха решение, че първият болничен ден не би трябвало да се заплаща. Искат да национализират и втория пенсионен дирек. "
Икономистът от " Демократична България " и някогашен народен представител Мартин Димитров в предаването " Денят с Веселин Дремджиев " по ТV+ и TV1

" Чувал съм, че ние сме гръбнакът на Българската войска, само че по кое време се грижим за него? Когато стане късно. Първи сме по учения, по участия в задачите, при указване на помощ на популацията, само че сме последни при финансирането. Често не можем да се класираме в челната тройка. "
Командирът на Сухопътни войски ген. Михаил Попов по време на честването на професионалния празник на Сухопътните войски във Военната академия " Г. С. Раковски " в София, представен от организация " Фокус "

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Григор постоянно е работил извънредно крепко. Това в никакъв случай не е било въпрос пред него. Но е ясно, че поредицата неуспехи " свиват перките ". Изисква се голямо количество сила, с цел да можеш да преодолееш тежките моменти. Свалям му шапка, че макар всички компликации това, което остана непокътнато, са отношението му по време на подготовка и сериозните старания, които е полагал "
Георги Стоименов, управител на Григор Димитров в подкаста на " Тенискафе ".

" Както несъмнено знаете, бях член на комунистическата партия. Не не гордея с това "
Чешкият министър председател Андрей Бабиш, на церемонията във връзка 30 години от рухването на комунизма в Чехия, представен от Франс прес.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР