Илюстрация УикипедияПетдесетгодишен италиански гражданин, който е бил на поклонение в

...
Илюстрация УикипедияПетдесетгодишен италиански гражданин, който е бил на поклонение в
Коментари Харесай

Поклонник с COVID-19 в Света гора – в Зографския манастир

Илюстрация Уикипедия

Петдесетгодишен италиански жител, който е бил на поклонение в Света гора, е показал признаци, които будят съмнение за COVID-19. Мъжът е бил откаран в референтна болница в Солун, заяви АНА-МПА.

``
реклама

Вчера в Хилендарския манастир монасите са забелязали, че поклонникът има кашлица и температура и са го откарали в здравната работа на светогорския административен център Карея. От там пациентът е откаран в болничното заведение АХЕПА в Солун.

Властите откриват контактите на италианеца на Света гора. Според информацията на АНА-МПА от Карея поклонникът е бил в Хилендарския манастир, където живеят към 60 монаси, най-вече от сръбски генезис, само че също и в манастира Зограф, населяван от български монаси, съобщи БНР.

Светият Кинотис - ръководството на Света гора, неотдавна разиска опцията за затваряне на Атон за поклонници, само че реши, че това не би трябвало да се прави " по духовни аргументи ".

 

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я в
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР