илюстрация Pixabay23-годишен младеж бе осъден за извършен на 1 септември

...
илюстрация Pixabay23-годишен младеж бе осъден за извършен на 1 септември
Коментари Харесай

Дадоха условна присъда за грабеж на уличен музикант във Варна

илюстрация Pixabay

23-годишен юноша бе наказан за осъществен на 1 септември предходната година обир на чанта с движимости и пари от махленски музикант във Варна. Около среднощ на тази дата музикантът свирел на китара край централната пешеходна зона, в региона над подлез „ Шипка “. До него доближил юноша, който образно познавал, защото неведнъж преди този момент му бил услужвал с пари, описват от Районен съд - Варна.

Този път музикантът изрично отказал да даде пари, взел китарата и чантата си през рамо и си тръгнал, за се отърве от него.  Подсъдимият застигнал потърпевшия, като посредством приложимост на мощ и издърпване му лишил чантата с мини дискмен, акумулаторна батерия, други персонални движимости и парична сума от 38 лв.. След като избягал на безвредно разстояние, 23-годишният юноша изсипал всичко на земята, изхвърлил ненужното и задържал само парите.
Подсъдимият е неосъждан до момента. Към момента породените от действието имуществени вреди, на обща стойност към 190 лв., са възобновени на потърпевшия. За осъществения обир, Районният съд във Варна му наложи наказване от 3 месеца отнемане от независимост. Изпълнението на наложеното наказване бе отсрочено с изпитателен период от три години. Съдебният акт е финален.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР