илюстрация БулфотоКампания за набиране на средства за сетове за извличане

...
илюстрация БулфотоКампания за набиране на средства за сетове за извличане
Коментари Харесай

Лидерът на БСП - Варна Борислав Гуцанов инициира кампания в помощ на кръвния център в града

илюстрация Булфото

Кампания за набиране на средства за сетове за добиване на кръвна плазма за Центъра по трансфузионна хематология инициира регионалният и градски ръководител на БСП-Варна Борислав Гуцанов. Това оповестиха от пресслужбата на социалистите.

„ Всяка година, в навечерието на Коледните и новогодишните празници, организираме специфична самодейност. Този път, поради извънредно тежката обстановка с Ковид 19, взехме решение да помогнем за лекуване на потърпевшите от заболяването “, изясни той. Доброволци изработили красиви Коледни картички, а със средствата, събрани от продажбата им, ще бъдат купени сетове за добиване на кръвна плазма, от които има потребност Кръвния център в морската столица. „ Като основател на акцията, аз първи с включих в нея. Ще бъда признателен на всеки, който подаде ръка, с цел да могат да бъдат спасявани човешки животи. И добави, че откровено има вяра, че самодейността му ще донесе нови чудеса тази Коледа. Благородната идея на Борислав Гуцанов е подкрепена и от младите социалисти в града.

Ако желаете да си закупите неповторима Коледна картичка, която да донесе светлина и вяра на болен човек, можете да го извършите в централата на БСП-Варна на улица „ Македония “33 “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР