Илюстрация БНТОфициалното посещение на комисарите от ЕК във връзка с

...
Илюстрация БНТОфициалното посещение на комисарите от ЕК във връзка с
Коментари Харесай

Затварят улици в София заради европредседателството

Илюстрация Българска национална телевизия
Официалното посещаване на комисарите от Европейска комисия по отношение на българското председателство ще наложи промени в придвижването в София, оповестява Българска национална телевизия като се базира на Столичната община. Те стартират още на 10-и януари и ще продължат до отпътуването на делегациите.

Промени в придвижването в София ще има след 17:30 вечерта на 10 януари. От тогава до 12-и януари, когато трае визитата на еврокомисарите у нас, ще бъде затворена за придвижване ул. „ Ген. Гурко " сред ул. „ Г.С.Раковски " и ул. „ Кн. Александър І ". По това време няма да може и да се паркира там. Промените ще обиден и други прави в региона, както и площад " Княз Александър Първи ".

Част от улиците ще бъдат отворени след привършване на събитията до 11 януари, а други - като сектори от улиците " Доспат " и " Баба Неделя " ще бъдат затворени от 11-ти до 12 януари. На 12.01 ще бъде закрита краткотрайно и спирката на бул. " Черни връх " под „ Моста на влюбените " в посока бул. „ България ".

Автобусите няма да стопират там сред 11 и 12 часа. Столичната дирекция на вътрешните работи ще обезпечи сигурността по време на събитията с постове за надзор, а придвижването на основните кръстовища ще бъде контролирано.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР