Илтер Асанов – Шалтера се предаде в полицията в ДобричТоку

...
Илтер Асанов – Шалтера се предаде в полицията в ДобричТоку
Коментари Харесай

Шалтера пряко във Фейсбук: Най-накрая успях! Току що наръгах жена си и съм много щастлив!

Илтер Асанов – Шалтера се съобщи в полицията в Добрич

„ Току що наръгах жена си. Най-накрая съумях. Отивам да се предам “, разгласи в живо предаване във Фейсбук Илтер Асанов – Шалтера. Във видеото, на път към полицията в Добрич, той изяснява, че жена му играела на машинки.

„ Псуваше майка ми, татко ми. Цялата ми рода. Изяде ми всичко. Най-накрая я наръгах и съм доста благополучен. Псуваше сина ми, майка ми, татко ми, цялото ми семейство. 26 тъжби съм пуснал в прокуратурата. Една не е формирана. В Стефаново ми събори къщата, нивите продаде, аз останах на улицата. Да е урок на всички дами. Да се знае “, заключава Шалтера.

Постът на страницата му е получил поддръжката на други мъже.

В края на живото си включване във Фейсбук Илтер изяснява, че е пред полицията и очаквам да го приберат.

Жената е била откарана в Спешното поделение в болничното заведение. Според първичния обзор Снежана, както се споделя дамата, имала повърхностни рани – на тила, на бузата. Но тя избягала от болничното заведение и не е ясно дали няма и по-сериозно увреждане, разясниха медици, предаде .

Жената е напуснала болничното заведение даже без персоналната си карта, оставила и амбулаторните листи за прегледа.

Шалтера придоби печална популярност откакто на 21 август 2020 година, по пътя Добрич – Варна, на към 1 км преди комплекс „ Пети километър “. След лишаване на преимущество на изхода на Добрич от лек автомобил “Пежо ”, Илтер с ръководеното от него “Ауди А8 ” стартира да преследва колата с лидер Пламен Михов. Илтер възпроизвел изстрели със сигнално-газов револвер, модифициран в огнестрелно оръжие, и изблъскал отвън платното за придвижване „ Пежо “-то. Принудил лидера да излезе от колата, нанесъл му удари и му предизвикал лека телесна щета. Задържаният бе упрекнат и за това, че е държал огнестрелно оръжие без да е имал съответно позволение. Според повдигнатото обвиняване Илтер Асанов незаконно е развалил и колата, ръководена от потърпевшия.

За това закононарушение Илтер Юмеров Асанов - Шалтера беше наказан на 20 месеца затвор.

Той има и присъда за закана за ликвидиране и увреждане на имущество от ноември 2019 година. Той вандалствал и отправял закани за убийства към татко си и дамата, с която живеел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР