Илон Мъск предупреди победителя в холандските парламентарни избори Герт Вилдерс,

...
Илон Мъск предупреди победителя в холандските парламентарни избори Герт Вилдерс,
Коментари Харесай

Мъск предупреди Холандия за предстоящото изчезване на нацията поради ниската раждаемост

Илон Мъск предизвести спечелилия в холандските парламентарни избори Герт Вилдерс, че нацията ще „ измре сама “, в случай че раждаемостта й остане ниска.

Мъск отговори на обявата на Уилдърс в обществената мрежа X, която твърди, че „ най-големият проблем, пред който сме изправени през днешния ден, е колапсът на нашата лична просвета и западните полезности, дължащи се за отваряне на границите “.

„ Ако раждаемостта остане толкоз ниска, колкото е, холандската нация ще измре от единствено себе си “, отговори милиардерът.

Раждаемостта в Холандия понижава през последните години, само че миграцията е помогнала за повишаването на популацията на страната от 2014 година насам, съгласно националната статистическа организация. Нетната миграция към Холандия през 2022 година възлиза на към 220 хиляди души, оповестява Bloomberg. Вилдерс, който от дълго време приканва за ограничение на мюсюлманската имиграция в Холандия, сега води договаряния с три други партии за образуване на дясна коалиция като идващ министър-председател на страната след шокираща победа на изборите на 22 ноември.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР