Илон Мъск представи нов автомобил на „Тесла“ с име „Кибертрък“.

...
Илон Мъск представи нов автомобил на „Тесла“ с име „Кибертрък“.
Коментари Харесай

Илон Мъск представи новия брониран електрически пикап на „Тесла“

Илон Мъск показа нов автомобил на „ Тесла “ с име „ Кибертрък “. Това е първият електрически пикап на компанията.

Новият автомобил предлага повече пространство и още веднъж се движи със зелена сила. Стартовата цена на пикапа е търпимите 39 900 $.

„ Кибертрък “ е с извънредно футуристичен дизайн и наподобява повече на автомобил от научната фантастика. Според Мъск ще бъде предлаган в още няколко версии, като цената ще варира от 50 хиляди до 70 хиляди $ според от добавките, които клиентите пожелаят.

Снимка: Reuters

Новият камион може да измине 800 км единствено с едно зареждане на батериите.

Автомобилът е с бронирано стъкло и панели, направени от същите железни сплави, които се употребяват за изработката на галактически кораби.

Снимка: Tesla

„ Пикапите наподобяват по един и същи метод в последните 100 години. Трябва ни нещо ново, което да се движи със зелена сила. Затова би трябвало да имаме пикап “, сподели Мъск по време на представянето.

Снимка: Reuters

По време на представянето Илон Мъск изиска от феновете да удрят с чукове по стъклата и корпуса на автомобила, с цел да покаже какъв брой са здрави. Едно от стъклата, обаче, се спука и Мъск се пошегува, че „ има място за още усъвършенствания “.

Това е първият пикап на компанията, откакто седанът на „ Тесла “ – „ Модел 3 “ се трансформира в най-продаваната електрическа кола в света.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР