Илон Мъск предлага 5000 долара на 19-годишен младеж, за да

...
Илон Мъск предлага 5000 долара на 19-годишен младеж, за да
Коментари Харесай

Неволята на един милиардер: Мъск дава 5000 долара на младеж, за да не следи самолета му

Илон Мъск предлага 5000 $ на 19-годишен юноша, с цел да изтрие акаунта си в Тwitter, посредством който наблюдава самолета на един от най-богатите хора в света, заяви CNN.

Джак Суини (19 г.) е първокурсник в лицей и е разработил метод за следене на полетите и пътуванията на притежателите на най-изявените високотехнологични колоси. Има 150 000 почитатели в обществената мрежа. Знае и демонстрира от кое място потеглят, къде идват, по кое време и какъв брой време пътуват със самолетите си и Илон Мъск , Бил Гейтс и Джеф Безос, заяви БНР.

Главният изпълнителен шеф на  „ Тесла “ и „ Спейс екс “ Илон Мъск счита, че това е прекомерно рисково за него и настоя през ноември Суини да отстрани тази информация, като му предложи 5000 $ и опция за стаж.

Момчето пита какво ще каже за 50 000 $, които би могло да употребява за колежа или може би за електрически автомобил на „ Тесла “ Model 3.

След размисъл от близо 2 месеца най-богатият в света дава отговор, че не счита за вярно да заплаща, с цел да бъде отстранено следенето на полетите му от профила на студента и неговият необикновен обожател го поучава по какъв начин да го блокира.

Според Суини изглежда  Мъск се е вслушал в съвета му, само че споделя, че той още веднъж го следи, въпреки и малко по-трудно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР