Илон Мъск отово предизвика полемики в мрежата. Този път милиардерът

...
Илон Мъск отово предизвика полемики в мрежата. Този път милиардерът
Коментари Харесай

Защо Мъск влезе в централата на Туитър с мивка в ръка

Илон Мъск отово провокира полемики в мрежата. Този път милиардерът разгласява видеоклип, на който се вижда по какъв начин влиза в централата на Twitter, носейки мивка - деяние, в което има скрита символика.

До петък Мъск би трябвало да приключи договорката и да купи обществената мрежа за 44 милиарда $. Милиардерът в началото опита да се откаже от съглашението, което самичък предложи, само че по-рано този месец се съгласи да продължи. Това се случи единствено няколко седмици преди да стартира правосъден развой против него, напомня Би Би Си, представена от Нова.
-->
На бизнес език " kitchen sinking " (буквален превод  „ кухненска мивка ”) е термин, който се употребява при предприемане на радикални дейности в компания, въпреки че не е ясно дали това е било посланието на Мъск, прецизират от английската медия.

Под обявата си той написа: „ Влизам в централата на Twitter - let that sink in ” (идиом, означаващ „ да се просмука в съзнанието ”, само че и задявка с дословния му превод „ пуснете тази мивка да влезе ”).

Основателят на Tesla твърди, че платформата се нуждае от обилни промени. Поне в един отчет се показва, че той възнамерява огромни съкращения на работни места.

Не е ясно дали Илон Мъск се е срещнал с управлението на Twitter в сряда, той обаче е показал местоположението си като централата на Twitter в Сан Франциско. Създателят на Tesla актуализира описанието си в Twitter и то към този момент гласи  " шеф на twit ".

Entering Twitter HQ – let that sink in!
— Elon Musk (@elonmusk)
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР