Илон Мъск официално откри новия завод на Tesla в Германия

...
Илон Мъск официално откри новия завод на Tesla в Германия
Коментари Харесай

Вижте какво се случва в новия завод на Tesla в Германия

Илон Мъск публично откри новия цех на Tesla в Германия през миналата седмица след купища проблеми и неразбирателства с немските управляващи. Макар и не на цялостна мощ, фабриката край Берлин към този момент създава коли и ги предава към клиенти. Видео в канала на Gf4Tesla в Twitter демонстрира целия развой по сглобяването на колите и по какъв начин тъкмо се случва това.
`Вижте

Клипът е дълъг малко над 2 минути и стартира в двора на фабриката, където виждаме няколко подготвени и движещи се коли. След това дронът влиза в завода и демонстрира по какъв начин части ламарина се трансформират в панелите на Tesla Model Y, купето добива форма, минава през обработващи процеси, преди да бъде боядисано. След като процесът по слагане на панели приключи, купето се съединява към рамата с батериите, моторите, спирачките и окачването.
`Вижте

По-голямата част от работата по колите се прави от роботи, до момента в който човешката активност е сведена до най-малко. По проект след две години от завода би трябвало да излизат към 500 хиляди коли годишно, а дружно с това на място да бъдат създавани и акумулатори за разнообразни видове транспортни средства.

Drone flight through the
— Gigafactory Berlin-Brandenburg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР