Илон Мъск обяви, че новите потребители на Х ще трябва

...
Илон Мъск обяви, че новите потребители на Х ще трябва
Коментари Харесай

Ако сте нови в тази социална мрежа, ще трябва да си плащате, за да публикувате

Илон Мъск разгласи, че новите консуматори на Х ще би трябвало да заплащат, с цел да могат да разгласяват в платформата. Това е проект, който беше разгласен предходната година, само че в този момент ще стане действителност, оповестява Ars technica.

" За страдание дребната такса за достъп до функционалността за писане е единственият метод да се понижи неуморната офанзива на ботове ", написа Мъск в Х. През последните месеци компанията тестваше функционалността в Нова Зеландия и Филипините.

Не е ясно какъв брой сполучлив е бил пробата, защото Х не споделя никаква информация за него. Изглежда обаче, компанията е удовлетворена от резултатите и е решила да вкара условието за всички.

Засега Мъск и Х не споделят по кое време таксата ще влезе в действие. Милиардерът споделя, че в началото профилите, които не желаят да платят, ще би трябвало да изчакат 3 месеца, с цел да имат право да разгласяват.

Очаква се таксата да е 1 $. Профилите, които не платят, ще имат лимитирана функционалност освен за писане, само че и да " харесват " и резервират изявления през първите три месеца.

Според критици на концепцията, представени от Wall Street Journal, мярката ще има най-малък резултат. Причината е, че в интернет и сега се популяризират голям брой крадени данни за банкови карти, тъй че всеки, които желае да " залее " Х със спам посредством ботове, може елементарно да откри открадната финансова информация и да заплати посредством нея, съобщава Вести.бг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР