Илон Мъск обяви, че до шест седмици ще напусне поста

...
Илон Мъск обяви, че до шест седмици ще напусне поста
Коментари Харесай

Мъск вече няма да е изпълнителен директор на Туитър

Илон Мъск разгласи, че до шест седмици ще напусне поста основен изпълнителен шеф на Туитър, към този момент е открит нов претендент, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Ройтерс.

„ Радвам се да оповестя, че открих нов основен изпълнителен шеф за X/Twitter. Тя ще бъде на работа след към шест седмици “, туитна Мъск, представен от БГНЕС. Самият Мъск сега е началник на Туитър. Той също означи, че ще заеме поста изпълнителен ръководител и механически шеф на компанията.

През ноември Мъск съобщи, че чака да понижи уговорките си в " Туитър " и в последна сметка да откри нов началник, който да ръководи обществената медийна компания.

Този ход евентуално ще разсее опасенията на вложителите в " Тесла ", които от ден на ден се тормозят от времето, което Мъск отделя, с цел да се занимава с ръководството на " Туитър ", показва Ройтерс.

Компанията е учредена през 2006г. Основният й артикул е обществена мрежа за продан на къси известия. Мъск най-сетне завърши договорката за придобиване на стойност $44 милиарда през есента на 2022 година През април стана известно за придобиването на Twitter Inc. X Corp., със седалище в Невада.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР