Илон Мъск, който пристигна на границата с Мексико, заяви, че

...
Илон Мъск, който пристигна на границата с Мексико, заяви, че
Коментари Харесай

Мъск: Правителството на САЩ е по-загрижено за границата на Украйна, отколкото за собствената си страна

Илон Мъск, който дойде на границата с Мексико, съобщи, че политиците в Съединените щати са 100 пъти по-загрижени за границата на Украйна, в сравнение с за личната си страна.

Както Мъск написа на страницата си в обществената мрежа X, той пристигна в град Игъл Пас, с цел да даде опция на американците да „ видят онлайн обстановката на границата “ и да се срещнат с казуса с незаконната миграция. 

„ Всичко е онлайн, без филтри. Това, което виждате вие, е това, което виждам и аз “, сподели той, до момента в който влизаше в ефир.

„ Като самият аз съм преселник, заемам доста проимигрантска позиция, че всеки, който е работлив, почтен и може да бъде от изгода за страната, може да влезе законно “, сподели Мъск, добавяйки, че американските управляващи не би трябвало „ да позволяват тези, които нарушават закона “.

" Това няма смисъл. Законът е фиктивен с причина ", означи Мъск.

„ Защо толкоз доста американски политици от двете партии се интересуват от украинската граница 100 пъти повече от границата на Съединени американски щати? “, написа Мъск по-късно на страницата си. Според Мъск граничната обстановка в Съединените щати " се утежнява всеки ден ".

По-рано членът на републиканците в Камарата на представителите Лорън Боберт съобщи, че на президентът на Съединени американски щати Джо Байдън би трябвало да бъде осъществен импийчмънт заради несъблюдение на формалните му отговорности за отбрана на границите на страната.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР