Илон Мъск коментира обявения за най-скъп сериал в света: Властелинът

...
Илон Мъск коментира обявения за най-скъп сериал в света: Властелинът
Коментари Харесай

Илон Мъск не хареса Пръстените на властта: Толкин се обръща в гроба

Илон Мъск разяснява оповестения за най-скъп сериал в света: " Властелинът на пръстените: Пръстените на властта ".

Мъск написа в Twitter, че Толкин, създателят на поредицата " Властелинът на пръстените ", се " обръща в гроба " поради акомодацията на Amazon Prime.

Tolkien is turning in his grave
— Elon Musk (@elonmusk)
" Почти всеки мъжки воин до момента е страхливец, простак или и двете. Само Галадриел е смела, интелигентна и блага ", написа още Мъск.

По-късно той добави: " Тези, които настояват, че всякаква рецензия към " Пръстените на властта "  означава, че сте расист, се демонстрират като скрити расисти ".

До момента мненията за новия сериал на Amazon са тотално противоположни .

Едни от огромните почитатели на книгите на Толкин считат, че сериалът е цялостен неуспех, до момента в който други фенове го харесват и означават позитивни неща като образните резултати да вземем за пример.

Сред бранителите на сериала има и известни персони, като Нийл Геймън, който отговори на мненията на Мъск по следния метод:

" Илон Мъск не пристигна при мен да ми изиска съвет за това по какъв начин да се провали в пазаруването на Twitter и аз няма да отида при него за кино, телевизионна или литературна рецензия ", написа в туит Геймън, откакто беше запитан от почитател за забележките на Мъск, предаде .

Изданието добавя, че Мъск е разпален четец на научна фантастика/фентъзи и също по този начин постоянно подлага на критика сътрудника си милиардер и създател на Amazon Джеф Безос.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР