Илиян ВасилевЩе става все по-кално и все по-трудно да се

...
Илиян ВасилевЩе става все по-кално и все по-трудно да се
Коментари Харесай

Мрежата ври: Кой от кого е бременен и остана ли някой да не е изгледал порното с Любена на Еврото?

Илиян Василев
Ще става все по-кално и все по-трудно да се ориентираме кой зад кого. Но има безспорни неща. Примерно, че ГДБОП арестува Кристиян Христов, който се готви да опровергае Любена Павлова, която пък оневини Иван Гешев в първия епизод на изявлението. А ГДБОП работи единствено и само по предписание на Радев. А той работи с Гешев.
За това приканвам проверяващите, в това число АКФ, да поставят дисклеймъри, с цел да не остават хората с усещане, че Любена или който и да е по-късно е ултимативния източник на истина.
Изобщо пазете се, тъй като мафията няма задръжки да употребява Неправителствени организации и „ почтени публицисти “, за свои цели.
Владимир Скочев
Пред BIRD.bg водачът на Пепи Еврото и фиктивен притежател на „ Изамет “ Кристиан Христов декларира във връзка Аферата „ Осемте джуджета “:
„ …Бях заставен от Любена Петрова, която в действителност беше шефката, а Петьо Петров е човек, който виждах доста рядко – той предпочиташе да хапне, пийне и да си легне. “
Е, по-късно пояснение към този момент ми стана ясно с какъв ум този човек, бидейки разгласен за търсене, разгласява, че ще даде конференция в Българска телеграфна агенция и напълно естествено на влизане в организацията е арестуван от БОП.
Димитър Кацаров
Като изключим политическите пристрастености, хвърчащите претенции на имунитети, непрекъснатите разпити, договаряния, митинги и разкрития, същински значимият въпрос на дневен ред стои! Остана ли някой, който да не е изгледал изтеклото порно с някогашната мутреса – Любена на Еврото????
Иво Балев
Излиза, че разводът на Любена с Пепи Еврото е повода за трусовете в правосъдната система.
Любена твърди, че Сарафов е неприятен и ходел в „ Осемте джуджета “, а Гешев е добър и не ходел там.
Еврото се крие в Турция.
Шофьорът на Еврото, малко преди да го арестуват, съумява да изнесе и той малко талаш – твърди, че Гешев е неприятният, той ходел в „ Осемте джуджета “ и в комбина с Любена правели неприятните работи, и принуждавали хора като него да правят аморални неща. Според версията на водача – Любена била дейната злодейка, а Еврото гледал да хапне, да пийне и да се наспи.
Всички настоящи лица наподобяват нонстоп друсани и пияни, само че Любена твърди, че е бременна и се опасява от Еврото/Сарафов, а водачът на Еврото твърди, че приятелката му е бременна и се опасява от Гешев/Любена.
Гешев и Любена също така пушели пури, когато Еврото заспи.
Пак се насити с талаш ефира и никакъв късмет да изгазим.
***
Всичко тук разказвам отново и синтезирам правилно, нищо не съм добавил от себе си.
Здравко Василев – „ Биг Брадъра “
След първата част на видеото на Любена Павлова пред Антикорупционен Фонд, най-търсената дума за през днешния ден в Гугъл e „ любена порно клипове “.
Петьо Цеков
Твърде комплицирано е да се изясни кой защо е разпитван през днешния ден от прокуратурата, само че не става дума за Къро, Мъро, държавното управление, Барса, къщи, тъщи, записите и така нататък Накратко:
Тя си пушела пурите с Гешев в хола, до момента в който Еврото спал в стаята. Като се събудил Еврото взел децата и в този момент Гешев го търси. И прокуратурата разпитва всякакви други хора, в случай че инцидентно знаят нещо. Това е.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР