Илиян Павлов поема поста заместник-кмет на Столична община, направление Транспорт

...
Илиян Павлов поема поста заместник-кмет на Столична община, направление Транспорт
Коментари Харесай

Илиян Павлов става зам.-кмет по “Транспорт и градска мобилност” на Столичната община

Илиян Павлов поема поста заместник-кмет на Столична община, направление „ Транспорт и градска подвижност ". Той ще работи за реализиране на устойчива градска подвижност, споделяща баланс сред другите способи на напредване в града. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община. 

 

„ Градската подвижност е уравнение, което включва голям брой съставни елементи и с цел да бъде решено, то би трябвало да има общи старания, синхрон в процесите и бистрота към жителите, тъй като в края на това уравнение, след знака равно, е град за хората. Визията ми е улиците на София да бъдат комфортни за всеки – коли, пешеходци, колела. Да имаме благонадежден градски превоз, привличащ пасажери и обслужван от хора с почтени работни позиции. Моята задача ще бъде да осигуря сигурност и комфорт за всяко напредване. "

 

Той е взел участие в редица планове за възстановяване на градската среда и създаване на тактики и планове за модернизиране на превоза, в това число 4-годишен проект за уголемение на велоалеите, проект за строителство на паркинги в кварталите и промяна на сдруженията за градски превоз.

 

Илиян Павлов е имал съществена роля в развиването на пилотния план за създаване на многоетажен паркинг „ Самара " в квартал Младост, който събира колите на едно място и освобождава пространство за качествена градска среда за жителите. Друг негов план е за пешеходно секване при Ларгото, където с минимални промени се усъвършенства придвижването и се разрешава пешеходно свързване на северната и южната част на центъра.


Илиян Павлов е инженер по транспортно строителство, приключил е магистратура в транспортния факултет на УАСГ. Работил е като механически началник и познава в елементи процеса от планиране до довеждане докрай на сложни инфраструктурни обекти. Той е бил бизнесмен, част от редица започващи компании, където е взел участие в основаването на процеси, структури, методика на работа и постигането на значими резултати.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР