Илиян Найденов вероятно е забил нова мацка, която да се

...
Илиян Найденов вероятно е забил нова мацка, която да се
Коментари Харесай

С по-малки гърди, но пък по-секси: Бившият на Джулката заби топ инфлуенсърка?

Илиян Найденов евентуално е забил нова мацка, която да се грижи за детето му. Докато Джулката откри новата обич бързичко, Илиян пази към момента персоналния си живот в загадка. 

По-рано през годината писахме, че в стори Илиян сподели мистериозна брюнетка, която се занимаваше със сина му. Таблоиди в този момент пишат, че мистерията евентуално е разплетена, а новата другарка на Илиян е към този момент известна. Тя е една от топ инфлуенсърките на България, както и звезда в " София денонощно " – Теди Цветкова.

Виж още: Какво ще се случва? Племеницата на Галена в звездна и прекомерно необикновена компания

Източници настояват, че двамата били засечени дружно в края на предходната година. Папарак пък ги снима дружно, само че фотото бързо бе свалено от обществената мрежа. Двамата се следват в Instagram, тъй като имат работят дружно по маркетинговите акции за чайовете на Илиян. Малко по-късно Илиян и Теди изрично отхвърлиха в Instagram слуховете, че сред тях е пламнала искрата на любовта.

Виж още: Яйцата на раздора: Заляха Златка Димитрова със заплашителен хейт, тя отговори и обиди ли българите 

Междувременно Джулката се любува на новото си гадже, а почитатели им симпатизират. Оказва се обаче, че Джулката въпреки всичко мисли за предишното си към момента, а нейна последователка ѝ писа на персонално известие. " Джулке, по-готино е настоящето ти гадже. Дано е твоята същинска сродна душа ", написа последователка на Гани, а тя е споделила на стори известието, с цел да го видят всички.

Изображение: https://www.instagram.com/naydenov.fitness/, https://www.instagram.com/teddy_tsvetkova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР