Илиан Кустев – единият от тримата топ готвачи, които ще

...
Илиан Кустев – единият от тримата топ готвачи, които ще
Коментари Харесай

Шеф Кустев от Мастършеф Докато аз работех, жена ми бръчмеше по мъже. Рогата ми бяха като на лопатар!

Илиан Кустев – единият от тримата топ готвачи, които ще бъдат в журито на новия сезон на „ Мастършеф “, е добре прочут на феновете от друго реалити – „ Фермата “, в което взе участие през 2020 година Тв кариерата му започва след най-драматичния интервал в живота му – бракоразвод със брачната половинка поради брутална невярност от нейна страна. „ Рогата ми бяха като на лопатар “, споделя кулинарят.

С към този момент някогашната му жена се срещат, до момента в който той е началник готвач в петзвездния хотел " Риц " Лондон, където става част от екипа на началник Джон Уилямс. В Лондон Кустев работи 2 години. Връща се у нас през 2005 година, с цел да подписа брак с избраницата си.

След къс престой в Банско, кулинарният познавач отпътува за Париж и там работи главно в заведения за хранене с по 3 звезди „ Мишлен “. „ Тогава се случи растежът на моите рога. Разбрах, когато се прибрах. Научих от щерка ми, която беше единствено на 6 години. Тя ми призна за майчините си подвизи. Не беше по никакъв начин прелестно “, наскърбен етой.

Шеф Кустев решил да направи лично следствие. Лъжел брачната половинка си, че не е вкъщи, до момента в който в това време гледал телевизия в хола. Тя пък му споделяла, че към този момент си е вкъщи. Не я преследвал, само че ходел на местата, където тя твърдяла, че се намира и предстоящо я нямало там. Така, хваната надали не на шаблон, тя признала. В последна сметка се стигнало до бракоразвод.

Сега началник Кустев живее с млада брюнетка. В сполучливата си кариера той е готвил за доста ВИП-персони и политици от ранга на турския президент Ердоган, принц Чарлз и артиста Брад Пит.



Илиан Кустев е в журито на новия " Мастършеф "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР