Или ще има сглобка или червена сватба, не знам кои

...
Или ще има сглобка или червена сватба, не знам кои
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Или ще има сглобка или червена сватба, не знам кои са шаферите и кумовете, но ще има покани

„ Или ще има сглобка или алена женитба, не знам кои са шаферите и кумовете, само че ще има предложения.Трябва да намерим решение и да покажем, че всеки един от нас е виновен човек. Математиката е доста елементарна и без ГЕРБ и Българска социалистическа партия, или и двете не може да се откри решение за устойчиво ръководство. “ Това сподели кметът на София Васил Терзиев след съвещанието на СОС, което продължи пет минути.

Това беше шести опит за избор на ръководител, само че общинарите взеха решение да го отсрочат, с цел да се събере болшинство към двете оферти – краткотрайно до приемането на бюджета или шефове на ротационен принцип за по 4 месеца да бъдат определени водачът на БСП-София Иван Таков и на „ Синя София “ проф. Вили Лилков, които да се сменят с Борис Бонев през идната година.

Изборът на ръководител на Столичен общински съвет продължава да боксува, напомня SafeNews.За следващ път съвещанието на локалния парламент в столицата беше отсрочено. 56-има съветници гласоподаваха „ за “ това то да се организира на 25 януари.

„ Разговорите, които имахме, дават известна вяра, че може да намерим решение. В момента на масата има две оферти – със своите мощни и слаби страни. В идната седмица, с присъединяване на кмета, въпреки всичко може да се организира разговор “, съобщи съветникът от ВМРО Карлос Контрера, който направи и предлагането за отсрочване на днешното съвещание.

Източник: 24 часа

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР