Икономиката и военният потенциал на Украйна сега почти изцяло зависят

...
Икономиката и военният потенциал на Украйна сега почти изцяло зависят
Коментари Харесай

Кондолиза Райс и Робърт Гейтс: Времето не е на страната на Киев

Икономиката и военният капацитет на Украйна в този момент съвсем напълно зависят от поддръжката на Запада и времето в актуалната обстановка не е на страната на Киев. Бившият държавен секретар на Съединени американски щати Кондолиза Райс (2005-2009) и някогашният началник на Пентагона Робърт Гейтс (2006-2011) показаха тази позиция в взаимна публикация, оповестена в събота в електронната версия на вестник, оповестява ТАСС.
Авторите на публикацията считат, че цялата стопанска система на Украйна и нейният боен капацитет са напълно подвластни от доставките от западните страни, на първо място от Съединени американски щати. Освен в случай че украинските въоръжени сили не реализиран забележителен пробив в спора, натискът на Запада върху Киев да договаря за преустановяване на огъня „ ще се усили с течение на месеците на военна невъзможност “, зявяват Райс и Гейтс.

„ Единственият метод да се избегне този сюжет “, считат създателите, е Вашингтон и неговите съдружници да усилят военните доставки за Киев, които биха били „ задоволителни, с цел да сдържат нова съветска атака и да отхвърлен съветските сили на изток и юг “. „ Сега се нуждаем от решения на Съединени американски щати и техните съдружници да дават на украинците спомагателна военна техника, най-вече мобилни бронирани машини “, пишат някогашните ръководители на Държавния департамент и Пентагона.
Според тях като цяло „ единственото, което може да се каже сигурно в този момент, е, че боевете и разрушенията ще продължат “. Според Райс и Гейтс управлението на Руската федерация е несъмнено, че „ времето е на страната “ на Москва и единството на Запада по въпроса за поддръжката на Украйна в последна сметка ще се разпадне.
" Той (руският президент Владимир Путин - бел. ТАСС) не може да отстъпи четирите източни района на Украйна, които обяви за част от Русия. Ако не може да реализира боен триумф тази година, той би трябвало да резервира контрола върху позициите в Източна и Южна Украйна, които в в бъдеще ще се трансфорат в плацдарм за нови офанзиви за завладяване на останалата част от украинското черноморско крайбрежие, управление на целия Донбас и по-късно напредване на запад “, настояват още Райс и Гейтс.

Според Пентагона от началото на специфичната военна интервенция на Русия в Украйна Съединени американски щати са отделили над $24,2 милиарда за военна помощ на Киев. Външният министър Сергей Лавров и други съветски публични лица неведнъж са обръщали внимание на заплахата от разпространяването на оръжия, доставени от Запада на Украйна в други райони. Руският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов предизвести, че милитаризацията на Украйна от Запада директно заплашва европейската и международната сигурност.
Източник: ТАСС
Следвайте " Гласове " в
 
 
 
 
 
09 Яну 202380107 Яну 2023517505 Яну 2023317105 Яну 2023200504 Яну 2023680304 Яну 20233509КоментариCMEXXX08 Яну 2023 10:39ч.
Бравос! Ей на това му се вика взаимност и угриженост на колегата! Въоръжаваш ги, макар че доста добре знаеш, че триумфи няма и няма да има! Въоръжаваш ги, макар че доста добре знаеш, че единственото което ще стане е да бъдат убити още повече украинци! Накрая украйна или ще се разпадне, или ще бъде с по-малка територия и големи задължения. С една дума - идеална колония на сащ! С такива " сътрудници " надалеч не се стига!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Обикновеният украинец не желае война08 Яну 2023 12:29ч.
Но американците ги натискат и натискат да умират за Съединени американски щати.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съветски " избавител " 08 Яну 2023 13:12ч.
до СМЕХХХ-за осведомените единствено от ТАСС, РИА, РТ и Канал 1 " успехи(за Украйна) няма и няма да има ". Те мечтаят за различен, евразийски свят(но не отиват да живеят в него)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун08 Яну 2023 14:18ч.
Иска - на 90 %. Виж мужика е тоя дето желае договаряния.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати наблюдаващ08 Яну 2023 14:19ч.
Няма за какво да се върви на друго място. У дома е хубаво, стига някой различен да не ти заповядва по какъв начин да живееш и кого да каниш. Иначе проститутки плъзнали по света доста. Едни за пари, други за друго. България дано е на българите!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ким Чен Ун08 Яну 2023 14:20ч.
Ако не бяха глобите и въоръжаването в този момент Украйна нямаше да я има, а войната щеше да прерасне в партизанска.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати А поради глобите, няма да ги има Европейски Съюз, ОТАН и САЩ08 Яну 2023 17:57ч.
А вас ще ви изядат едни
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР