Икономика на здравето - новите предизвикателства е темата на Петия

...
Икономика на здравето - новите предизвикателства е темата на Петия
Коментари Харесай

Икономика на здравето - новите предизвикателства

Икономика на здравето - новите провокации е тематиката на Петия Бизнес Форум Фарма, който списание " Мениджър " провежда на следващия ден в хотел София Хотел Балкан от 10.30 часа.

Фокусът на събитието тази година е ориентиран към световните трендове, които ще дефинират в идващите години развиването освен на фарма промишленостите и здравните системи, само че и на обществата като цяло. Демографски напън, технологиите и диктуваните от тях трансформации, нараставането и разпространяването на хроничните болести поради застаряването на популацията са освен трендовете, които ще диктуват близкото бъдеще, само че и новите провокации, които се нуждаят от нови решения. Всичко това слага на напред във времето нуждата от насърчаване на здравна стопанска система от нов вид - с рационално и в точния момент планувани, само че и вярно ориентирани жизненоважни инвестии в потвърдено ефикасни здравни политики.

Участниците в събитието измежду които водачи на мнение във фарма промишлеността, специалисти, представители на браншови, съсловни и пациентски организации ще дискутират по какъв начин би трябвало да се преформулират моделите на финансиране, с цел да имаме дейно ръководство на обществения финансов запас и да бъде преодолян растящия дисбаланс с доплащане от страна на пациентите.

Висши мениджъри на водещи фармацевтични компании ще споделят опит и положителни практики в търсенето и налагането на ефикасни решения и новаторски подходи в основаването на стопанска система на здравето от нов вид.

Тема на полемиката ще бъде и какви би трябвало да са целите на България в областта на опазването на здравето, с цел да следва скоростта на световните трендове в този бранш. За още детайлности - вижте тук

Петият годишен бизнес фарма конгрес на сп. Мениджър се организира с поддръжката на Sanofi, AMGEN, Astellas, AbbVie, БГ ФармА, Национална пациентска организация.

Медийни сътрудници на събитието са: bTV, Българска телеграфна агенция, Дарик радио, RED Media

Пиар сътрудници: PR PLAY
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР