Игрите на Общността на нациите в Бирмингам продължават, а различни

...
Игрите на Общността на нациите в Бирмингам продължават, а различни
Коментари Харесай

Светица ли е Кейт Мидълтън

Игрите на Общността на нациите в Бирмингам не престават, а разнообразни членове на кралското семейство идват в града, с цел да следят надпреварите и да се срещнат с спортистите. Миналата седмица измежду тях бяха и херцозите на Кембридж.
 Принцеса Шарлот, Игрите на Общността на нациите и първата й независима демонстрация на събитие, обвързвано с кралското семейство
Какво направи принцеса Шарлот

Дъщерята на Уилям и Кейт към този момент има отговорности

Но до момента в който принц Уилям и щерка му Шарлът дойдоха с хеликоптер, Кейт Мидълтън е пътувала с трен.

Това научаваме от журналиста на The Times Матю Сайд, който се е оказал в същия трен дружно с дребния си наследник Тед. " Докато бях в тоалетната, чух по какъв начин Тед беседва с някаква жена начело ", споделя Сайд, представен от People.
 Снимка 582708

Херцогинята е попитала момчето единствено ли е там и то й е дало отговор, че чака татко си. " Съдейки по смеха извън, очевидно двамата си прекарваха добре ", споделя журналистът. След което прибавя, че с изненада е видял, че това е самата Кейт Мидълтън без защита, обсъждаща със сина му.
 Снимка 579180

Когато Сайд пита сина си знае ли с кого е разговарял преди малко, момчето отвръща: " Нямам концепция, само че беше доста блага ". Което е превъзходен метод за журналиста на The Times да я показа в действителна светлина. " Монархията е в сигурни ръце ", заключава той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР